Coronoation Street on Iso-Britannian suurin saippuaooppera. Näyttelijä Bruno Langley, 34, esitti siinä Todd Grishamia, joka oli TV-sarjan ensimmäinen avoimesti homoseksuaali hahmo.

Nyt Langley on syytettynä neljän naisen seksuaalisesta ahdistelusta konsertissa Manchesterissa lokakuussa. Häntä joutui syytteeseen näistä kahden naisen ahdistelusta. Torstaina hän tunnusti oikeudessa itkien molemmat syyttet ja välttää vankilan, kertoo The Daily Mail.

Puolustusasianajan mukaan Langley syyllistyi väärinkäytöksiin, koska hän on traumatisoitunut esittäessään homoseksuaalia hahmoa vaikka on itse heteroseksuaali.

– Jotain tapahtui tuona iltana, sanoi asianajaja oikeudessa ja jatkoi:

– Hyvin todennäköisesti sen takia, mitä hahmoa hän esitti.

Langley tuomittiin kahdesta tunnustamastaan seksuaalirikoksesta. Tuomiona on 250 punnan korvaukset molemmille uhreille, 12 kuukautta yhteiskuntapalvelusta ja että hän on seuraavan viiden vuoden ajan Iso-Britannian virallisella seksuaalirikollisten listalla.

Syytösten jälkeen Langley erosi asuinkumppanistaan, jonka kanssa hänellä on poika. Hän sanoo, että on pyytänyt uhreilta anteeksi ja aikoo nyt hakea apua alkoholiongelmaansa.