Koronakriisi on saanut monet ravintolat sulkemaan ovensa, koska asiakkaat ovat kaikonneet. Pääministerikin on kehottanut välttämään kontakteja muihin ihmisiin, jotta epidemia saataisiin kuriin. Hallitus tai viranomaiset eivät ole kuitenkaan määränneet ravintoloita sulkemaan. Tästä huolimatta moni ravintola on kiinni. Myös DTM ja Mixei ovat laittaneet ovet säppiin koronan takia.

Avoinna ovat kuitenkin koronasta huolimatta yhä seuraavat homopaikat:

Hercules on aukin perjantaisin ja lauantaisin koronana aikana. Yökerhon Facebook-sivulla kerrotaan, että pintoja desinfioidaan illan aikana. Samoin kaikkia asiakkaita kehotetaan desinfioimaan kätensä sisään tulessa, talo tarjoaa aineet heti narikassa.

Mann’s Street on myös auki.

Room Bulevard on normaalisti auki.

Suxesista kerrotaan, että se on edelleen normaalisti auki, mutta saatetaan joinakin päivinä kuitenkin sulkea normaalia aiemmin. Bingo ja karaoke ovat tauolla, mikrofoneja on nyt parempi olla käsitelemättä, todetaan Suxesin Facebook-sivulla.

Helsingissä on myös muita baareja ja yökerhoja yhä avoinna.

Pääministeri Sanna Marin ja presidentti Sauli Niinistö ovat kuitenkin molemmat viimeksi tänään suositelleet, että jokaisen tulisi välttää sosiaalisia kontakteja, jotta korona ei leviäisi liian nopeasti.