Dtm Together -tapahtuma on suunnattu klubin vakioasiakkaille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan, kerrotaan yökerhon tiedotteessa.

– DTM on enemmän kuin yökerho, me olemme yhteisö. Olemme paikka, jossa voi tavata ystäviään, löytää uusia ja luoda muistoja. Meillä saa olla sellainen kuin on turvallisessa ympäristössä. Tämä pätee myös lauantain DTM togetheriin, kertoo ravintolapäällikkö Tomi Häkkinen

Virtuaali-illan ohjelmaksi on valittu DJ Mr.A:n isännöimä kuukausittainen klubi-ilta Rebels. Rebels United live-striimissä Mr.A:n lisäksi soittaa DJ Hilla Liila.

– Emme yritä imitoida klubi-iltojen tiivistä tunnelmaa, sillä tottakai ympäristö ihmisillä kodeissaan on intiimimpi eikä energia välttämättä ole samanlaista. Luulen, että nyt toimivat parhaiten Rebels-iltojen hitit, sillä tutummat biisit herättelevät yhteisiä muistoja, keskusteluja ja yhteyksiä, kertoo Mr.A.

Keskustelu DTM togetherin alla on kaikille avoin, mutta aina voi siirtyä chattaamaan yksityisesti tai kutsua koko kaveriporukan “omaan pöytään” järjestämällä esimerkiksi itse videopuhelun omalle jengille. Tämä  on kokeilu josta DTM toivoo saavansa palautetta yhteisöltään. Striimin tuotannosta vastaa sosiaalisen median asiantuntijatoimisto Siliä Oy.

Maailmalla on nähty useita livestriimejä korona-eristystä helpottamassa. Laulajia ja muita on esiintynyt sosiaalisen median livetoimintojen kautta yleisöilleen.

DTM TOGETHER: REBELS UNITED LIVE STREAM: Lauantaina 28.3. klo 21-23 DTM:n Facebook-sivulla.