Eheytysterapia loppuu Ranskassa. Ranska kriminalisoi kaikki yritykset käännyttää homoseksuaaleista heteroseksuaaleja tai muuttaa sukupuoli-identiteettiä. Laki hyväksyttiin alkuviikosta. Laki on hyväksytty parlamentissa äänin 305-28 ja presidentti Emmanuel Macron on jo tehnyt selväksi, että hän allekirjoittaa sen. Todennäköisesti laki on voimassa helmikuussa 2022. (QX.se)

Ranskan presidentti Emmanuel Macron

USA:ssa elää vähintään 20 miljoonaa lhbtq-ihmistä. Human Rights Campaign (HRC) on julkaissut raportin, jonka mukaan vähintään kahdeksan prosenttia USA:n kansasta on identiteetiltään osa lhbtq-yhteisöä. Eniten on biseksuaaleja, puolet eli 4%, toiseksi eniten on homoseksuaaleja, 3%.

Norja määräsi Grindrille jättisakot. Norjan viranomaiset katsovat appsin rikkoneen tietosuojamääräyksiä (GDPR) ja asettivat 65 miljoonan Norjan kruunun sakot. Kyseessä on suurin sakko vastaavassa tapauksessa koko Skandinaviassa. Norjassa katsottiin, että Grindr on tehnyt mahdolliseksi kolmannen osapuolen saada tietoa käyttäjistään. Grindrillä on kolme viikkoa aikaa valittaa ratkaisusta. (QX.se)

Antigay-ryhmittymän perustaja paljasti harrastaneensa ”hysteerisen paljon” homoseksiä tänä vuonna. Jeffrey McCall johtaa ”entisten homoseksuaalien” ryhmittymää Freedom Marchia ja sanoo Jeesuksen poistaneensa hänen homoutensa. Ryhmä kannattaa eheytysterapiaa ja kokevat itse olevansa esimerkkejä sen tehosta. McCall paljasti kuitenkin Facebookissa hairahtuneensa homoseksin pauloihin.

Videolla Freedom Marchin tapahtuma Washington DC:ssä 2018.

Perez Hilton kertoo, miksi pakko-outtasi julkkiksia. Jenkkibloggari paljasti visionsa Gloria Estefanin Red Table Talkin haastattelussa, hänen outtaamiaan ovat olleet esimerkiksi Lance Bass, Neil Patrick Harris, Queen Latifah ja Jonathan Bennett. Perez tietää toimineensa väärin, mutta halunneensa ”puhua” onlineystävilleen kuten henkilökohtaisille ystävilleen.

Unelmien poikamiehellä ja entisellä jalkapallotähdellä on homoeroottisia muistoja liigan pukuhuoneista. Colton Underwood, 29, on kertonut Call her daddy podcastissa pukuhuonekokemuksistaan.

– Pukuhuone voi olla äärimmäisen homofobinen paikka, mutta myös todella homoeroottinen. Siellä läiskitään toisia pepuille, kommentoidaan peniksiä ja sitten yhtäkkiä kutsutaan ”hintiksi” tai vastaavaa.

– Saatoin istua pukuhuoneessa ja katsoa yhden kundin kulkevan ohi suihkuille kun hän samalla kommentoi toisen pelaajan peniksen kokoa ”wow, onpa se iso” tai kehuu hänen persettään. Ja sitten muutamassa sekunnissa se muuttui, jos katsoit jonkun penistä liian kauan ”mitä sä homo teet?”. (QX.se)

Colton Underwood pelatessaan Oakland Raiderseissa NFL:ssä 2016.