Piakkoin alkava viikonloppu on todellinen superviikonloppu!

 

Helsingissä bailukansaa hemmotellaan siinä määrin, että sitä voisi luulla jo Pride-viikon alkaneen.

Kuva: herculesandloveaffair.net

 

Tänään esiintyy Vallilan uudella Ääniwalli klubilla Hercules & Love Affair New Yorkista. Bändi on aiemmin vierraillut Helsingissä Tavastialla ja Flow-festivaalilla.

Juhlinta Ääniwallin terassilla alkaa jo klo 18, konsertin aika on keskiyön aikaan. Lippuja saa vielä ovelta, ainakin jos on ajoissa.

 

QX Gay Map: Ääniwalli – Hercules & Love Affair

 

Kuva: Pussytive

Lauantaina on aika pienen risteilyn. Pussytive klubi vie bailaajat merelle m/s Emmalla. Tämä on Pussutiven ensimmäinen bileristeily. Laiva  starttaa klo 19.00 Kauppatorin rannasta, Linnanlaiturilta. Laivaan pääsee jo klo 18.30 ja risteilyn aikana esiintyy Sini Sabotage ja Alma Miettinen.

 

Launtai-ilta tarjoaa miehille fetissibileet. MSCSports järjestää Nosturin takana Teatteri Toivossa sports gear -bileet. Tapahtuma on vain miehille ja pukukoodi on tiukka, edes kaikki urheilulajit eivät kelpaa- golfareiden toivotaan pysyvän poissa.

 

QX Gay Map: Urheilua ja poikarakkautta

Videokaappaus: Horse Maeat Dublinissa

Hiukan laajemalle yleisölle on tarjolla homodiskoa Lontoon malliin. Horse Meat Disco -kokoonpano saapuu jälleen Helsinkiin. Kaiku klubilla bailataan lontoon tyyliin.

 

QX Gay Map: Kaiku – Horse Meat Disco

 

Tampereella sen sijaan on jo käynnissä pride-viikonloppu. Ohjelmaa on runsaasti varmasti jokaiselle. Katso tarkemmat tiedot pirkanmaan setan sivulta.

Stand-up -koomikko Johanna MacDonald esiintyy Juhlaleimareissa Tampereella lauantaina. Kuva: Pirkanmaan Seta