41-vuotias Stephen Port Lontoosta on syytettynä neljän homomiehen murhasta. Port löysi uhrinsa dettiappisten kautta. Oikeudenkäynti alkoi tällä viikolla.

 

Kuvakaappaus: Pink News.co.uk

Syytteen mukaan Port käytti deittiraiskaushuume GHB:tä huumatakseen uhrinsa sen jälkeen, kun oli tavannut heidät homodeittiappsien kautta. Neljän uhrin ruumiit löydettiin hautausmaalta Barkingista kesäkuun 2014 ja syyskuun 2015 välisenä aikana.

Port on syytteessä kaikkiaan 29 rikoksesta murhiin ja muihin miehiin kohdistuvista muista hyökkäyksistä. Port on kiistänyt syyllisyytensä kaikkiin kohtiin.

Poliisin harhauttamiseksi Port oli lavastanut GHB pulloja ja jopa itsemurhaviestejä uhriensa kehoihin. Port oli sitten siirtänyt ruumiit asunnostaan hautausmaalle, missä hän oli asettanut ruumiit istuma-asentoon.

Syyttäjän mukaan omaa seksuaalista nautintoaan tavoitellut Port eri tavoin huumasi, teki seksuaalistä väkivaltaa ja neljässä tapauksessa murhasi asuntoonsa kutsumat nuoret homomiehet. Syyttäjä jatkoi, että Portin käyttäytymistä ruokki hänen halunsa päästä yhdyntään nuorempien homomiesten kanssa, kun nämä ovat tajuttomiksi huumattuja.

Port on saanut syytteet neljästä murhasta ja ruumiiden myrkyttämisestä, seitsemästä raiskauksesta, neljästä seksuaalisesta väkivallanteosta ja kuudesta myrkytyksen yrityksestä.

Lähde: Pink News