HeSetan torstai-iltana kokoontunut syyskokous sai käsiteltäväkseen HeSetan hallituksen ehdotuksen muuttaa yhdistyksen nimi. Ehdotettu uusi nimi Helsinki Pride Yhteisö ry sai ennen kokousta runsaasti kritiikkiä.

Kokouksessa hallituksen esitykselle tehtiin vastaesitys, jonka mukaan nimeä ei muutettaisi nyt ja perustetaan työryhmä selvittämään asiaa ja esittämään nimenmuutosta tulevan vuoden 2018 aikana, jolloin siitä äänestetään uudelleen.

Hallituksen esityksen puolesta äänesti 17 ja sitä vastaan 5 jäsentä. Hallituksen esitys ei siten saanut vaadittua ¾ osaa annetuista äänistä ja kaatui.

Kokous tunnisti tarpeen nimenmuutokselle ja päätti vastaehdotuksen mukaisesti asettaa työryhmän, joka kuulee jäsenistöä nimenmuutoksesta. Kokous totesi, että yhdistyksen työtä vahvistaakseen ja sen tunnettuutta kehittääkseen on yhdistyksen oltava paremmin tunnistettavissa.

QX kertoi HeSetan nimenmuutostarpeesta aikaisemmin.

Kokous valitsi myös puheenjohtajan Hassen Hninin jatkosta ensi vuodelle. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Juha Kilpiä, Danielle Gargour ja Siiri Viinikainen. Varajäseniksi valittiin Samuel Susilinna, Ameer Ali ja Enna Jokela.