Darryl Rowe, 27,  on tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen tuomioistuimessa Brightonissa Iso-Britanniassa. Rowe yritti tietoisesti tartuttaa hivin ainakin kymmeneen mieheen ja tartutti sen viiteen mieheen. Oikeudenkäynnistä raportoinut The Guardian kertoo, että Rowe ei osoittanut minkäänlaisia tunteita kun tuomio luettiin.

Rowella diagnosisoitiin hiv 2015 Edinburghissa, mutta hän kieltäytyi hoidosta ja ei välittänyt lääkärien neuvoista. Oikeudenkäynnin aikana Rowe kertoi, että hän luuli paranteneensa itse itsensä juomalla omaa virtsaansa. Pian diagnoosinsa jälkeen hän alkoi deittiappi Grinderissä ottaa yhteyttä miehiin ja sopia seksitreffejä.

Hän vaati seksiä ilman kondomia ja vakuutti miehille, että hänellä ei ole mitään seksitauteja. Jos miehet eivät siitä huolimatta suostuneet suojaamattomaan seksiin Rowe peukaloi kondomeja niin, että pystyisi kuitenkin tartuttamaan viruksen.

Seksitapaamisten jälkeen hän pelotteli joitakin uhrejaan ja lähetti pilkkaavia tekstiviestejä, joissa paljasti hiv-statuksensa.

”Tunnet ehkä olosi kuumeiseksi, koska tulin sisääsi ja minulla on hiv. Ooops!”, kirjoitti hän yhdelle uhreistaan.

Valtaosa Rowen seksielokuvista tehtiin vuosina 2014 – 2015 homopornosivusto Blake Masonille, kertoo Gay Star News.

Sivuston kotisivulla Rowe esiteltiin tähän tapaan: ”Tämä lihaisa skotti on niin kuuma, että voisimme filmata häntä päivät läpeensä kyllästymättä”. Rowen elokuvia oli useita näkyvillä vielä oikeudenkäynnin aikana, mitä on pidetty tunteettomana.

Viime viikon lopulla Blake Mason lopulta päätti ottaa Rowen elokuvat pois.