Jamel Myles, 9, Denveristä, Coloradosta, kertoi kesällä automatkalla äidilleen Leia Piercelle olevansa homo, kirjoittaa CBS News.

Äiti kertoo KDVR:lle pojan kaapista tulosta.

– Hän näytti niin pelokkaalta kertoessaan siitä minulle. Hän sanoi ”äiti minä olen homo” ja minä luulin hänen leikkivän, joten katsoin häntä takanani, koska ajoin autoa. Hän istui kyyryssä ja oli todella peloissaan. Sanoin siinä hänelle, että rakastan häntä edelleen.

Kun Jamel kesän jälkeen aloitti neljännellä luokalla, oli hän päättänyt tulla kaapista myös luokkakavereilleen. Mutta silloin alkoi kiusaaminen, joka äidin mukaan oli ratkaiseva syy sille, että Jamal neljä päivää myöhemmin riisti oman henkensä.

– Hän sanoi vanhimmalle tyttärelleni, että lapset koulussa olivat käskeneet häntä tappamaan itsensä. Hän ehti käydä koulua vain neljä päivää, en osaa edes kuvitella mitä he ovat sanoneet hänelle.

Koulussa käsitellään asiaa nyt psykologin avulla ja oppilaita varten on krisiisiapua. Samanaikaisesti Pierce osoittaa syyttävän sormensa lasten vanhempiin.

– Mielestäni vanhempien pitää katsoa olevan vastuussa tapahtuneesta, koska he ilmeisestikin kasvattavat lapsensa käyttäytymään sillä tavalla.

Samalla hän kuitenkin lisää, ettei toivo samanlaista surua yhdellekään perheelle.