5. lokakuuta pelattavassa TPS–SaiPa-ottelussa tehdään historiaa kun Turussa pelataan Suomen ensimmäinen Pride-jääkiekko-ottelu. NHL:ssä ja Ruotsissa Pride-peleillä on jo pitkät perinteet ja nyt Suomi astuu myös esiin HC TPS:n johdolla, iloitaan joukkueen sivulla olevassa uutisessa.

Pride-ottelussa nähdään alkushow, jossa joukkueen mustavalkoiset värimme saavat uutta eloa ja ilmettä. TPS:n joukkueen pelaajille annettaan mahdollisuus käyttää esimerkiksi sateenkaaren värien eristysteippiä. Eikä ilta pääty loppusummeriin, vaan jatkuu Pride-jatkojen muodossa.

TPS järjestää kolme teemaottelua Jääkiekko kuuluu kaikille -nimisessä kokonaisuudessaan. Näillä kolmella ottelulla joukkue haluaa välittää viestin siitä, että kansallisurheilumme jääkiekko kuuluu kaikille; Ihonväriin, sukupuoleen tai mihinkään muuhun ominaisuuteen katsomatta.

Perjantaina pelattavan Pride-ottelun pelaajakokoonpano julkistetaan perjantaina. Odotamme jännityksellä, ketkä pelaajista näyttävät sateenkaarenvärit jäällä. Ottelu pelataan Turun Gatograde Centerissä.

TPS:n joukkue. Katso kotisuvulta yksittäisen pelaajatiedot.