Sairaanhoitaja vietti kohtalokkaan illan omaishoitaja Stephen Taylorin, 24, kanssa viime vuoden kesäkuussa. Miehet tapasivat ensin ystäväporukassa, mistä yksi kertoi sairaanhoitajalle Taylorin olevan hetero. Sairaanhoitaja taasen sanoi itse Taylorille olevansa gay. Kun sairaanhoitaja myöhemmin lähti kotiinsa, Taylor lähetti hänelle viestin, että hän oli unohtanut puhelimensa laturin, sairaanhoitaja sitten maksoi Taylorin taksin ja tämä tuli hänen luokseen vielä drinkeille.

Miehet nauttivat alkoholia pikkutunneille sairaanhoitajan kotona. Illan aikana Taylor kävi käsiksi sairaanhoitajan penikseen, kysyen haluaisiko tämä pitää ”vähän hauskaa”. Tilanne kuumeni ja miehillä oli seksiä ennen kuin Taylor pyysi sairaanhoitajalta seksiaktia, joka ”ei ole hänen juttunsa”. Myöhemmin Taylor pyysi sairaanhoitajaa tekemään saman seksiaktin itselleen, mutta tämä kieltäytyi. Tässä vaiheessa Taylor raivostui, nappasi keittiöstä veitsen, puristi sairaanhoitajaa tuskallisesti peniksestä puukottaen tätä samalla niskaan ja kasvoihin, huutaen samalla raivoissaan homofobisia solvauksia ja että hän ei ole homo. Sairaanhoitaja sai käsiinsä lasin, iski sillä Tayloria päähän ja pääsi irti, hän sai taklattua Taylorin ja otettu veitsen pois. Sairaanhoitaja ei kuitenkaan päässyt pakoon, Taylor taklasi hänet rugby tyyliin ja alastomat miehet kamppailivat porraskäytävässä ja sitten he kierivät portaita alas.

Sairaanhoitaja soitti sitten poliisille, jolle oli tehty ilmoituksia kaduilla kulkevasta alastomasta miehestä, ja he saivat Taylorin pidätettyä.

Sairaanhoitaja sai laajan 10 senttiä pitkän ja 5 senttiä leveän ja 5 senttiä syvän avohaavan niskaansa ja viiltohaavoja kasvoihin, rintaan, kainaloon ja käsivarsiin, portaista pudotessa hänen jalkansa vielä murtui.

Sairaanhoitaja kertoi oikeudelle olevansa rikki fyysisesti ja henkisesti. Hän lopetti työnsä ja muutti pois, kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä, ahdistuksesta, masennuksesta ja unihäiriöistä

Taylorin edustaja vetosi itsepuolustukseen ja väitti sairaanhoitajan käyneen Taylorin kimppuun seksin jälkeen. Tuomari torjui väitteen vedoten asunnon sisältä kuvattuun valvontanauhoitukseen, missä näkyy, että aktiivinen hyökkääjä oli Taylor itse.

Liverpoolin tuomioistuin tuomitsi Taylorin kolmen vuoden vankeuteen.

Tapahtumasta kertoi Liverpool Echo.