Avoimesti homo Perez Hilton on saavuttanut mainetta julkkisblogillaan. Hän välittää enimmäkseen usein ristiriitaisiakin Holluwood-juoruja. Hiltonille ei ole ollut mikään ongelma outata julkkiksia, jotka olisivat mieluummin itse pysytelleet kaapissa. Hänellä on kolme lasta sijaisäidin kautta, 5-vuotias Mario, 2-vuotias Mia ja 5-kuukautta vanha Mayte.

Viime viikolla Hilton julkaisi uuden podcastin, josta tietty osa päätyi pian otsikoihin. Hilton kertoo, että hän ei salli poikansa aloittaa tanssimista, koska ei tahdo, että pojasta ”tulee homo”.

Sunnuntaina bloggari julkaisi vielä videon, jolla hän perusteli kantaansa tarkemmin.

– 50 prosenttia pojista, jotka aloittavat tanssin kasvavat homoiksi, ei siinä minun mielestäni ole mitään homofobista siinä yhteydessä. Se on vain tosiasia. Suhteettoman moni miespuolinen Broadway-tanssija/laulaja/näyttelijä on homoseksuaali, sanoo Hilton.

Hilton arvelee, että Mario-poika voisi ehkä osallistua teatterileirille, mutta tarkentaa myöhemmin, että ei ole siitä kuitenkaa täysin varma.

– Puhun sydämestäni – jos pojastani tulee homo tai jos hän jo on homo, mutta ei osaa vielä kertoa sitä, rakastan ja tuen häntä. Mutta jos voin päättää, haluan että pojastani tulee heteroseksuaali. En häpeä olla homo, mutta jos olisin voinut valita, olisin mieluummin ollut hetero, koska se on helpompaa.