Mr Gay World -kilpailu käydään Knysnassa Etelä-Afrikassa 21.-27.5.2018. Tapahtuman sivulla voi parhaillaan äänestää Ramia. Ehdokkaita on kaikkiaan 21 maasta, muun muassa Nepalista, Taiwanista, Chilestä, USA:sta Espanjasta ja Saksasta. Pohjolasta ei tällä kertaa ole muita maita mukana, eivätkä aikaisemmin hyvin pärjänneet Irlanti ja Iso-Britannia ole nekään mukana. Äänestää voit täällä, äänestäminen edellyttää sisäänkirjautumista Mr Gay World -sivustolle.

Rami Kiiskinen, 21, on Liperistä kotoisin ja asuu nykyisin Helsingissä .

– Haluan levittää sateenkaaritietoutta ja -ymmärrystä useiden erilaisten kulttuurirajojen yli. Vähemmistöjen sisällä on vähemmistöjä, jotka tarvitsevat erityisen paljon tukea. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat kuurot, maahanmuuttajat, pakolaiset ja muut yksilöt tarvitsevat rohkeutta kantaa ylpeänä sateenkaarilippua sekä yhteiskunnassa että oman vähemmistönsä osana,  kertoi Rami tuoreeltaan valintansa jälkeen.

– Rami haluaa mister-vuotensa aikana puhua vähemmistöjen vähemmistöistä, sillä Rami on itse ylpeästi homo, viittomakielinen ja puoliksi virolainen, hehkutti Mr Gay Finlandin  päätuomari Mikko Silvennoinen Ramin valinnasta.