Delaria tunnetaan parhaiten Big Boon roolistaan Netflix-sarjassa Orange is the new black. Hän on ollut nyt sinkkuna kutakuinkin vuoden erottuaan tuolloin Chelsea Fairlessista, vain viikko sen jälkeen kuin parin odotettiin menevän naimisiin.

Mutta se ei ole näyttelijättärtä hidastanut, koska hän on voinut omistautua intohimolleen, nuorten naisten iskemiselle.

Australialaiselle Sunday Morning Heraldille antamassaan haastattelussa Delaria puhuu naisista ja deittaaja-idolistaan Jack Nicholsonista.

– Pidän itseäni Jack Nicholsonin lesbona vastineena, sillä aion mennä ulos todella monen nuoren naisen kanssa. Jack on idolini – kun hän oli 60, hän teki raskaaksi kaksi kaksikymppistä naista, siinä on minun tavoitteeni, sanoo Delaria ja jatkaa:

– En ole naimisiin menevää tyyppiä. Se oli lähellä, mutta en usko että tulen koskaan tekemään sitä. Haluan vain olla poikamieslesbo ja pitää hauskaa.

Haastattelussa Delaria kertoo myös erostaan, josta media sekosi  ja tunnustaa, että hän ei ehkä ole kaikkein helpoin kumppani.

– Minun kanssani ei ole helppo elää, sen voin myöntää. Minulla on vikoja ja olen erittäin humaani.

Lea Delarian paras ystävä on Jesse Tyler Ferguson, joka näyttelee Mitchiä Modern Familyssä. "Hän opettaa minulle suvaitsevaisuutta, hyväksyntää ja rakkautta joka päivä", sanoi hän ystävästään.