Saksalaissyntyinen turkkilainen poptähti Bulut Duman on joutunut todelliseen myrskynsilmään Turkissa sen jälkeen kun yli 50 miestä on syyttänyt häntä kiristyksestä. Turkkilainen sanomalehti Hürriyet kirjoittaa vireillä  olevasta tutkinnasta, jonka mukaan Duman on tavannut miehiä deittiappsien kautta harrastaaksen seksiä ja sitten dokumentoinut tapaamiset ja kiristänyt miehiltä rahaa uhkaamalla näyttää kuvia heidän kuumista tapaamisistaan.

Duman on treffanut miehiä lääkäreistä ja insinööreistä yhden turkkilaisen ministerin veljenpoikaan, ja nyt kaikki heistä ovat ryhtyneet oikeudellisiin toimenpiteisiin 28-vuotiasta tähteä vastaan.

Yksi Dumanin uhreista kieltäytyi alistumasta hänen kiristykseensä, mikä sai Dumanin luomaan feikatun tilin Facebookiin, josta hän sitten julkaisi kuvat. Miehen kollegat saivat kuvat ja hän irtisanoutui. Eräs toinen kiristyksen uhri yritti hukuttautua Istanbulissa, mutta kalastajat saivat hänet pelastettua.

Dumanilla on jo yksi vankeustuomio petoksesta. Samalla hänet on vapautettu toisesta rikoksesta. Mutta suurin osa syytteistä on vireillä.

Duman vakuuttaa syyttömyyttään ja sanoo, että useimmat ”uhreista” tuntevat toisensa ja he itse ovat kiristäjiä.

– Minulla ei ole yhtään profiilia gaydeittisivuilla ja tämä on aivan hullua. Tulen reagoimaan kaikkiin syytöksiin laillista tietä.