Sofia Immonen tuli kaikille tutuksi Hottikset- sarjasta. Viime aikoina hänen kuulumisiaan on voitu seurata etenkin Seiskassa. Sofia on kertonut avoimesti korjausleikkauksistaan. Tiedämme nyt, että hänellä on orgasmivarma vagina. Sofia paljastaa tulevaisuuden suunnitelmistaan sen verran, että kesällä on tulossa jotain uutta ja jännittävää, mutta tarkemmin hän ei voi vielä paljastaa, mutta lupaa, että hänestä kuullaan ja nähdään vielä.

Rinteeseen vai rannalle?
– Rannalle. Koska olen kesän lapsi ja nyt varsinkin kun kroppani on kunnossa odotan kesää innolla. Pääsee käyttämään ihania biksuja. Muutenkin kesä on minun juttuni, suomalaiset ihmiset on kesällä selkeästi positiivisempia.

Paras tapa viettää arki-iltaa?
– Rakastan viettää arki-illat kotona. Olen nykyään aikamoinen kotirotta, ehkä tämä kolmekymmentä plus on osasyynä siihen (naurahtaa). Oma koti on paras paikka. Vietän todella paljon aikaa koneella ja somessa. Olen valitettavasti somekoukussa (nauraa).

Onko sinulla sitten jokin kodin sisustustavoite tai muuttohaaveita?
–  Haaveena on siis muuttaa ulkomaille ja uskon sen tapahtuvan 10 vuoden sisällä. Kodin sisustuksessa pidän selkeistä linjoista  vaaleasta, ja maanläheisistä väreistä. Jos haluan blingblingia, niin yhdistän siihen kultaa.

– En ole mikään kauhea siivousintoilija, joten vaatteita on yleensä vaikka missä – ja niitä on paljon  (nauraa).  Mulla on se tapa, että kun mietin mitä laitan päälle, vedän koko vaatekaapin alas (nauraa).

– Kodissa saa näkyä elämisen jälkiä, kunhan toki on perussiistiä.