Monen kauden ajan olemme katselleen häntä taistelemassa zombeja vastaan suositussa The Walking Dead –sarjassa. Nyt Ezekiel, eli Khary Payton, näyttää, että hän on sankarillinen myös tosielämässä. Viime viikolla 48-vuotias näyttelijä julkaisi Insta-päivityksen, missä kertoo poikansa Karterin olevan trans.

– Tässä on minun lapseni. Yksi iloisimmista, sopeutuvaisimmista yksilöistä, jonka olen koskaan tuntenut. Poikani Karter. Karter koolla, koska se muistuttaa omaa nimeäni. Hän valitsi sen. Asia on niin, että hän syntyi naispuolisena, mutta on aika kokenut itsensä pojaksi. Hän ajatteli, että olisi koolia, että kerron siitä sosiaalisessa mediassa.

Payton kertoo päivityksessään myös sanoneensa pojalleen, että hän tulee samaan paljon tukijoita, mutta myös joukko idiootteja jättää ilkeitä kommentteja.

– Jep, minä tiedän trolleista isi. Osaan käsitellä trolleja, oli Karterin vastaus.

Khary jatkoi haltioituneena tekstiään:

– Ei ole mitään kauniimpaa kuin seurata miten lapsesi nauttii tutustumisesta siihen, mitä rehellisyys itseä kohtaan merkitsee. Tämä on hänen matkansa ja minä olen täällä sitä varten. Toivon, että teillä kaikilla on tilaisuus tuntea samanlainen pyyteetön rakkaus kuin mitä nyt tunnen.