Chi Chi DeVayne, tai Zavion Davenport, joutui sairaalaan toistamiseen keuhkokuumeen takia. Tämä tapahtui pian sen jälkeen kun hän oli ollut hoidettavana munuaisten vajaatoiminnnan vuoksi. Drag Race -tähdellä oli diagnosoitu harvinainen autoimmuniteettisairaus skleroderma, joka saa kehon oman immunijärjestelmän hyökkäämään ihonalaisia kudoksia ja sitten sisäelimiä ja verisuonia vastaan.

Chi Chi blev tuli tutuksi RuPauls Dragracen kahdeksannella kaudella ja  All Stars 3:sta. Hän kertoi julkisuuteen diagnoosistaan 2018. Hän kertoi tuolloin, että ei ollut puhunut asiasta, koska pelkäsi menettävänsä työtilaisuuksia ja saavansa arvostelua ystäviltään ja perheeltään. Elokuun 16. päivä hän pyysi fanejaan rukoilemaan puolestaan ja 20. päivä hän menehtyi traagisesti.

Useat Chi Chin entiset kollegat ovat ilmaisseet surunsa hänen poismenonsa johdosta. Heidän joukossaan Kennedy Davenport, Trixie Matell, Katya, Ongina, Cheryl Hole ja muut. Hänen viimeinen Instagram-päivityksensä on saanut jo lähes 14 000 kommenttia, joissa fanit ja kollegat kirjoittavat kaipaavansa tähteään, ovat musertuneita ja rukoilevat hänen puolestaan.