Mrs Carol Denise Betts” kirjoitti 50-vuotias Niecy Nash päivityksessään, jossa hän näyttäytyi yhdessä tuoreen vaimonsa Jessica Bettsin kanssa. Bets on ammatiltaan muusikko. ”I got a whole Wife”, laittoi Betts omaan Instagram-päivitykseensä, jossa on kuvia vastanaineista.

Koska Niecy Nash oli aiemmin naimissa miehen kanssa, tuli morsian pienoisena yllätyksenä useimmille. Näyttelijätär viittasikin itse tapahtuneeseen tv-sarjoista tutulla termillä #plotwist, joka tarkoittaa yllättävää käännettä tarinassa.

Nash on tuttu kehutusta minisarjasta When They See Us, Scream Queens, Getting On ja viimeisimpänä HBO-sarjasta Mrs America.  Hänen elämästään ei ole puuttunut tragediaa, sillä hän näki pienenä kun hänen äitinsä ammuttiin ja samalla tapaa hän menetti myös ainoan veljensä. Niecy Nash kantaa yhä ensimmäisen miehensä pastori Don Nashin nimeä, jonka kanssa hänellä on kolme lasta iältään 20-28 vuotta.

Nash kertoi aiemmin maaliskuussa löytäneensä uuden onnen avioeronsa jälkeen ja hänet nähtiin poseeraamassa puolialastomana People -lehdessä näyttämässä, että hän on vahva ja voi hyvin. Nyt tiedämme, mistä hänen uusi onnensa johtui.