Duncan Laurence, hallitseva euroviisuvoittaja kertoi tällä viikolla menneensä kihloihin sanoittaja poikaystävänsä Jordan Garfieldin kanssa. Molemmat jakoivat Instagrammissa tarinoissaan kuvan, missä näkyy kihlasormus.

Duncan Laurence kirjoitti ”I love you” mustavalkoisen kuvan tekstiin. Tukholmassa asuva Jordan Garfield oli hiukan monisasanaisempi kirjoittaen ”I am the luckiest man in the world”. Hän kertoi myös, että se oli hän, joka ehdotti kihloja.

On epäselvää kuinka kauan miehet ovat olleet yhdessä. Duncanin viisuvoiton aikaan hänen huhuttiin olevan yhdessä Gerco Derksenin kanssa. Hän oli hollantilainen mies, joka istui Duncanin rinnalla greenroomissa viisuäänestyksen jännittävien hetkien läpi.

Mutta nyt kuitenkin 28-vuotias Tukholmassa asuva amerikkailainen on valloittanut Dunacanin sydämen. He ovat yhdessä Joel Sjöön kanssa kirjoittaneet myös Duncanin viimeisimmän sinkun Last Night.

Duncan voitti euroviisut kappaleellaan Arcade. Duncan, joka on biseksuaali kertoi jo laulukilpailun alla lehdistötilaisuudessa seksuaalisuudestaan.

– Olen enemmän kuin vain laulaja. Olen ihminen, olen elävä olento, olen biseksuaali, olen muusikko ja puolustan asioita. Ja olen ylpeä siitä, että sain tämän mahdollisuuden näyttää mitä ja kuka minä olen.

Lue lisää: Viisuvoittaja on biseksuaali Duncan Hollanista