Jackson Bird on tubettaja. Häneltä on julkaistu kirja Sorted: Growing Up, Coming Out, and Finding My Place, missä hän kertoo elämästään.

Bird toteaa osuvasti, että vaikka seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt puhuvat paljon, ja meihin liittyen puhutaan paljon, kaapista tulemisesta, samalla tavalla ei enää puhutakaan siitä, mitä tapahtuu sen jälkeen kun ovet ovat selällään. Hän toivookin, että alkaisi perinne kertoa myös kaapista tulon jälkeisistä tapahtumista.

Tulevasta kirjastaan julkaistussa otteessa Bird kirjoittaa, että etenkin transihmisille kaapista tulon jälkeisten tunteiden yhä ollessa päällä on samalla myös selvittävä monista kokonaan uusista haasteista.

Bird ottaa kertomuksensa esimerkiksi yhden täysin arkisen seikan, joka useimmiten ei ihmisissä herätä ajatusta suuntaan tai toiseen. Transihmisillä sekin on kuitenkin merkittävä.

Bird kertoo yrittäneensä välttää menemästä käymälään samaan aikaan cis-miessukupuolisten ystäviensä kanssa aikana jolloin korjausprosessi oli vielä kesken. Hän kertoo, että tuntui oudolta olla samaan aikaan hänet ennen kaapista tulemista tunteneiden miespuolisten ystävien kanssa tilassa, jossa hän ei aiemmin ollut saanut olla: miestenhuoneessa.

Bird kertoo pelänneensä rikkovansa etikettiä, kuten puhuvansa liikaa käsiä pestäessä, mikä saattaisi aiheuttaa sen, että häntä ei pidettäisikään miehenä. Myös se, että kavereiden hoitaessa asiansa pisuaarilla, hän jatkoi koppiin ja tiesi, että he todennäköisesti miettivät mitä häneltä puutuu siltä osastolta. Bird kertoo käyttäneensä tarkoitukseen suunniteltuja välineitä, jotka mahdollistavat seisaaltaan virtsaamisen transmiehille, joiden leikkaukset ovat siltä osin vielä kesken, mutta että ei oikein pidä niistä.

Bird tuo esiin myös wc-valintaan liittyvät turvallisuusnäkökohdat. Se, että hän menee koppiin urinaalin sijaan, voi aiheuttaa sen, että häntä ei pidetä miehenä ja hän joutuu sen takia muiden käymälän käyttäjien ahdistelemaksi tai hänestä jopa ilmoitetaan vartijoille. Hän pitää kuitenkin riskiä pienenä omalla kohdallaan, koska katsoo käyvänsä cis-miehestä. Ongelma on suurempi niillä transihmisillä, jotka eivät samalla tapaa näytä siltä sukupuolelta, jolle tarkoitetun wc:n valitsevat, kuten transnaisilla ja ei-binääreillä henkilöillä.