Miesten uutinen tuli samanaikaisesti, kun Smith ilmaisi tukensa Black Trans Lives Matter-liikkeelle mielenosoituksessa New Orleansissa. Smith latasi Instaan kuvan, missä ovat hän ja Ashe ja kehotti seruaajiaan vastustamaan rodullistettujen trans- ja queerihmisten syrjintää.

Smith kertoo, että miehet osallistuivat BLM-marssille ja huusivat ”Black Trans Lives Matter”, ”Black Queer Lives Matter”  ja ”All Black Lives Matter”, mutta että hän pettyi joidenkin ihmisten reaktioihin.

– Mustana queer-miehenä olin pettynyt siihen, että tietyt ihmiset sanovat Black Lives Matter, mutta ovat hiljaa, kun Trans/Queer lisätään siihen. Haluan toistaa tämän: Jos teidän vallankumoukseenne ei mahdu mukaan mustien queerien ääni, se on mustia vastaan. Jos teidän vallankumouksellenne on ok jättää huomioimatta mustia transihmisiä kuten Tony McDade, jotta edistätte vain mustien cis-miesten asiaa, se on mustia vastaan.

View this post on Instagram

@nckash and I protested today in New Orleans. We chanted ‘Black Trans Lives Matter’ ‘Black Queer Lives Matter’ ‘All Black Lives Matter’. As a black queer man myself, I was disappointed to see certain people eager to say Black Lives Matter, but hold their tongue when Trans/Queer was added. I want to reiterate this sentiment: if your revolution does not include Black Queer voices, it is anti-black. If your revolution is okay with letting black trans people like #TonyMcDade slip through the cracks in order to solely liberate black cishet men, it is anti-black. You are trying to push yourself through the door of a system designed against you, and then shut the door behind you. It is in our conditioning to get as close to whiteness, straightness, maleness as we can because that’s where the power is. And if we appeal to it, maybe it’ll give us a slice. But the revolution is not about appeal. It is about demanding what should have been given to us from the beginning. What should have been given to black, queer, and trans individuals from the beginning. Which is the right to exist. To live and prosper in public. Without fear of persecution or threat of violence. There is so much tragedy on the timeline these last couple of days so I added some photos of me and Nic to show some #blackboyjoy #blacklove #blackqueerlove ❤️🧡💛💚💙💜 You’ve been my rock and guiding light through all of this and I love you so much. I know that on the other side of this Is change, though the fight is far from over. #justicefortonymcdade #justiceforninapop #justiceforgeorgefloyd #justiceforahmaud #justiceforbreonna #sayhername #defundthepolice #endwhitesupremacy

A post shared by Justice Smith (@standup4justice) on

Smith jatkoi, että meneillään olevassa vallankumouksessa on kyse sitä, mitä rodullistetuilla queer- ja transihmisillä olisi aina pitänyt olla.

– Oikeus olla olemassa, elää ja menestyä. Ilman pelkoa syytteeseen joutumisesta ja väkivallan uhasta. Täällä on ollut niin paljon väkivaltaa viimeisten päivien aikana, että lisäsin muutamia kuvia minusta ja Nicistä jotta näette vähän #blackboyjoy #blacklove #blackqueerlove.

Lopuksi Justice Smith tunnusti rakkauttaan.

– Olet ollut minun peruskallioni ja majakkani kaikessa tässä ja rakastan sinua niin paljon. Tiedän kuitenkin, että tämän muutoksen toisella puolen taistelu ei ole vielä pitkään aikaan ohi.

Tony McDade oli rodullistettu transmies, jonka poliisi ampui kuoliaaksi toukokuussa, koska häntä epäiltiin Floridan Tallahasseessa tapahtuneesta puukotuksesta. Hänen sukupuolensa on ilmoitettu väärin koko tutkinnan ajan ja nimilistoja on kerätty sen puolesta, että Tony esitetäisiin miehenä.