Mickaël ja Benoît tulivat Ranskasta tapaamaan perhettä Korsikan pohjoispuolelle Macinaggion satamakaupunkiin. Siellä heidät pahoinpideltiin.

Miehet kertoivat, että pahoinpitelyyn osallistui 2o henkilöä ja sitä katsoi noin 60 muuta. Ranskalaiselle gay-lehti Têtulle lähettämässään kirjeessä gaypari kertoo, että he olivat ulkona tanssimassa perheensä kanssa. Silloin he huomasivat, että jotkut tuijottivat heitä.

”Joukko teini-ikäisiä 15-20 vuotiaita katsoi ja nauroi meille ja pilkkasi meitä huutelemalla queer, yksi heistä tuli meitä lähemmäksi”.

”Hän näytti minulle kuvan, missä joku virtsasi Pride-lipun päälle. Pysyin rauhallisena ja kerroin, että olen gay, silloin hän otti kaulallaan olevan ristin esiin ja sanoi, että se on ”luonnonvastaista”.

Tämän jälkeen gaypari poistui klubilta, mutta heitä seurattiin ja pian sen jälkeen alkoi pahonpitely. Benoît onnistui kuitenkin hälyttämään paikalle poliisin, joka tulikin nopeasti.

Baarin omistaja väittää Ici.fr lehdelle, että gaypari olisi itse syyllinen hänen baarinsa edustalla tapahtuneeseen pahoinpitelyyn aiheuttaen sen.

Tapahtuneesta on meneillään selvitys.

Vuosi sitten gaypari Nicolas ja Éric joutuivat pahoinpidellyiksi samalla tavoin Korsikan pääkaupungissa Ajacciossa.