Ensin yksi kirjailija ja gay-vaikuttaja Jonas Gardellin seuraajista kummasteli Gardellin instagramissa, miksi tämä vain levittää käsitystä siitä, että homot eivät ole kuten muut ja  miksi hänen täytyy AINA viitata siihen, että hän tai joku muu on homo. Kommentoija päätti sitten pridesloganiin ”mitä siitä, rakkaus on rakkautta”.

Kyseinen kommentti sai Gardellin raivostumaan ja vastaamaan ponnekaasti:

”Helvettiin rakkaus on rakkautta. Kerro se homolle Ugandassa, Iranissa, Floridassa, Venäjällä, Afganistanissa jne.  jne. Kerro se kaikille ruotsalaisille homoseksuaaleille, biseksuaaleille ja transihmisille, jotka Ruotsidemokraatit tällä hetkellä kyseenalaistavat. Aion homostella kuolemaani asti. Jos se ei sovi sinulle, voit viedä ongelmasi jonnekin muualle”, Gardell kirjoitti ja jatkoi:

”Meidän vapauttamme ja oikeuksiamme ei ole annettu meille, olemme valloittaneet ne joka helvetin millimetri millimetriltä! Ja minä aion seison tällä barrikadilla, kunnes kuukahdan. Se seikka, että sinä luulet minun jankuttaneen, tarkoittaa vain sitä, että minut kuullaan. Hurraa minulle ja jokaiselle, joka taistelee!”

Gardellin postauksesta on tykännyt jo yli 16 000 ihmistä ja häntä kehutaan kommenteissa.