Tukhloman Pridesta on paljastettu lisää tietoja- tämän vuoden Pride-biisin tekijä on itse Lena Philipsson, joka on yksi Ruotsin suosituimmista laulajista. Yksi biisin tekijöistä on suomalainen JS16 eli Jaakko Salovaara.

 

Foto: Henrik Montgomery / SCANPIX

 

Tulee olemaan hauskaa esiintyä jälleen fantastisen haltioituneelle yleisölle. Tietenkin olen mielissäni, että Tukholman Pride pitää uudesta levystäni niin paljon, että haluaa minun esittävän vuoden Pride-biisin, sanoo Lena Priden lehistötiedotteessa.

Festivaalijohtaja Alf Kjeller on haltioissaan, että Lena on vuoden Prideartisti! Ensimmäistä kertaa Lena oli mukana vuoden 2008 Europidessa ja muistan vieläkin kuinka yleisömeri villiintyi,sanoo Alf Kjeller.

Lenan Pride-biisi on nimeltään ”Du följer väl med?” ja on hänen uunituoreen albuminsa avausraita. Levyllä Lenaa kuullaan muutenkin hyvin vahvasti dancemausteilla. Etenkin raidat Världen snurrar ja englanniksi laulettu Live Tomorrow tuovat mieleen Guettan ja kumppanit, mukana on toki perinteisiä balladeja Lenan varmaan ja raikkaaseen tyyliin tulkittuina.

Du följer väl med? – kappaleesta remixataan Pride-versio ja Lena tulee esittämään sen livenä Tukholman Pridella 4.8.2012. Remixin tekee lukuisia remixejä tehnyt Soundfactory eli Emil Hellman.

 

Aiheesta kirjoitti ensin Qx.se