Perjantai-iltana järjestetetään Helsingissä mielenkiintoinen Flirt-klubitapahtuma.

Mistä on kyse? Tapahtumaa markkinoidaan bailauksen ja burleskiesitysten yhdistelmänä, nautinnollisena tanssin, musiikin, visuaalisuuden, erotiikan, huumorin ja leikin yhteenkiedottuna kokonaisuutena.

Kuvassa Zacharias Tiempo, kuva: Tinttu Henttonen

QX.fi kysyi Tatu Vuolteenaholta, Flirtin puuhamieheltä mistä oikein on kyse.

– Mukana on kolme ideoijaa ja järjestäjää: minä, Jari Koljonen eli Bent Van der Bleu ja Sakke Haaranen eli DJ Zacharias Tiempo. Ensin ideoitin Jarin kanssa, hän on järkännyt Drag Me To Hel tapahtumia ja on tiiviisti mukanan Helsinki Burleskin toiminassa. Noissa tapahtumissa on upeita esityksiä.

Kuvassa Bent Van der Bleu, kuva: Tinttu Henttonen

– Mua on aina kiinnostanut tehdä jotain extra kivaa dance/house tapahtumissa niin ajattelin että jos tollaisia hienoja esityksiä vois katella samalla kun tanssii niin ne olis upeat bileet. Tavallaan paljon kunninahimoisempaa ideaa kuin pelkät tavalliset go-go -tanssijat. Ja tällä lailla yleisö voi olla itse myös vähän aktiivisempi ja bilettää ja tanssia. Yleisö ei vain istu tai seiso ja katso esityksiä vaan kaikki on mukana samassa tanssibiitissä. Mukaan tulee myös esiintyjiä joilla on omia biisejä esitetävinä.

– Otimme yhteyttä eri klubiehin ja Venue oli kiinnostunut. Se onkin juuri sopiva,  kunnon danceklubi jossa on myös hyvä lava.

– Totesin, että pitäisi saada vielä housemusiikista vahvistusta näihin bileisiin ja Sakke oli innostunut. Kolmestaan olemme tämän suunnitelleet ja promonneet ja hommattu kaikki esiintyjät ja soittajat ja muut.

Onko tiedossa lisää Flirttiä jatkossa?

-Minulle tämä on vähän tällainen Suomivaiheen lopputyö. Reilut kplme vuotta olen asunut täällä ja taas menossa muille maille. Tarkoitus olisi pitää näitä 2-3 kertaa vuodessa ja sitten pääsin samalla käymään Helsingissä, kertoo Tatu.

Kuvassa Miia Magia, kuva: Tinttu Henttonen

Tuleeko illasta Gay?

– Kyllä illasta varmaan tulee aika gay… tai polysexual on kai se kansainvälinen termi tällaisista bieistä mitkä on kaikille tarkoitettu mutta seksuaalisesti vähän jännittävämmät kun perusdiskot.

Flirt QX Gay Mapissa