Perjantai-illan laskeuduttua alkaa Herculeksessa Mr. A:n Stroke-klubi, hyvin homoa menoa. Lauantaina starttaa Ahjossa uusi Pleasure-klubi, jonne homot toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Ja vappua juhlitaan vasta tiistaina, huh!

Mr. A:n luotsaama Stroke on nyt Herculeksessa toista kertaa, musiikkireseptinä toimii underground house ja uusi ja vanha discomusiikki.

QX Gay Map: Hercules

Launtaina onkin sitten aika jollekin uudelle. DJ Sami Kiiveri starttaa virallisestikin gay friendlyn hotellin Klaus K:n aistikkaassa yökerhossa uuden Pleasure klubin.

Kiiveri kertoo, että illan soundi on sama, mitä soi Lontoon Vauxhall’n gay clubeilla (Fire, Area, Barcode) Barcelonassa (SuperMartXe, Matinee, Circuit, La Leche) Ibizalla ja toivottaa homot erittäin tervettulleiksi.

Sami Kiiveri on maailmankuulun suomalaisen Houseamigo’s DJ-duon toinen DJ- se toinen, meidän oma Sakke, on Qruiser Partyjen resident-DJ.

Kiiverin lisäksi Ahjon sound systemillä saapuu ratsastamaan Bruno Maria Barcelonasta ja Ahjon oma Matt Stellar.

Illan mixtapen perusteella, kannattaa varata mukaan parhaat tanssikengät ja löyhä vaatetus!

QX Gay Map: Pleasure

Mitäs vappuna sitten? Uudessa Adams yökerhossa Erottajalla esiintyy vappuaattona maanantaina DJ Andy Butler – loistavasta Hercules & Love Affair bändistä. Tiistainahan me ollaankin kaikki Kaivarissa nauttimassa auringosta!