Tänä viikonloppuna löytyy Helsingin homoklubeilla paljon ohjelmaa, varmasti siis myös vipinää piisaa! Ja sehän sopii, jos ennusteet rankkasateista pitävät paikkansa!

Tänään perjantaina siis dtm:ssä jorataan housemusiikin ystävien kesken Danceteriassa. DJ-vieras ulkomailta on tällä kertaa Yousef Brittein saarten Liverpoolista. Illan voi aloittaa jo etkoilemalla Yousefin mixauksen tahtiin!

QX Gay Map: dtm

Kulman takana Hercules tarjoaa elävää musiikkia. Lavan valloittavat espanjalaiset Rebeca ja Jose Galisteo. Molemmat artistit esiintyvät myös lauantaina.

QX Gay Map: Hercules

Hecules klubi Qruiserissa

Lauantaina on luonnollisesti kaupunkin kuumin yö, kun Qruiser.comin ja dtm:n yhteistyössä toteuttama Qruiser Party tulee jälleen. Näissä bileissä on vain miehiä – ja paljon! Ikäraja poikkeuksellisesti K-18!

Qruiser Party jatkaa dtm:n housemusiikin täyteistä viikonloppua, mutta populaarimmalla välimerellisellä housella. Biletunnelmaa voit virittää tiskijukkien Saken ja Samin uusimpien mixausten kanssa- play it loud!

QX Gay Map: Qruiser Party

Qruiser Partyn Klubi Qruiserissa

Eikä tässä vielä kaikki!

Sunnutaina ratkeaa Hercules Song Contes. Semifinaalit olivat keskiviikkona ja torstaina ja sunnuntaina kahdeksasta laulajasta valitaan yksi, josta on tarkoitus leipoa Suomen euroviisuedustaja vuodelle 2013. Finaalissa on kahdeksan kilpailijaa, kukin esittää kaksi laulua. Tuomaristossa mm. Nisa Soraya ja viisunikkari Tony Sánchez-Ohlsson.

QX Gay Map: Hercules Song Contest