Helteet tuntuvat taas olevan vain kaukainen muisto tai etäinen haave. Kesäkuussa silti ollaan!

Perjantaina viikonloppuun startin tarjoaa dtm, missä Irina heittää ravintolan nettisivujen mukaan tämän vuoden ainoan Helsingin keikkansa.

QX Gay Map: dtm

Lauantaina Iso-Roballa leijutaan intergalaktisiin tunnelmiin. DeeJiit Tatu V. ja Pasi soittavat Isoroba10:ssä housea ja discoa eri muodoissaan. Viihtyisä pikkubaari löytyy Hugo’s Roomia vastapäätä. Jos oma aurinkomme suostuu näyttäytymään Isoroba10:llä on myös terassi.

QX Gay Map: Isoroba10

Terminen kesä on täällä ja sen merkkinä myös sunnuntaisin tapahtuu. Tänä sunnuntaina starttaa Hakaniemenrannassa kesäsauna miehille. Saunaklubi HOLD tarjoaa puhdistautumismahdollisuuden buffetilla tai ilman. Leppoisaa ilmapiiriä sähköistävät vaihtuvat DJ:t. Avajaisissa soittaa DJ Tatu.

Saunaklubin taustalla vaikuttaa mm. aikoinaan Lepakon Talli-Saunaa vetänyt Laura Hakamo.  Buffetissa on tarjolla salaatteja ja erilaisia makkaroita. Mikäli ruuman saunassa tulee liian kuuma, säätiedotteen perusteella kannella viilentyy nopeammin kuin pian.

Tämäkin saunaklubi on vain miehille. Perinteinen Sauna Vogue Vallilassa tarjoaa myös kylpymahdollisuuden päivittäin.

QX Gay Map: HOLD-Saunaklubi

QX Gay Map: Vogue

Sanaklubi Holdin M/S Maria, kuva: yksityinen.

Saunanraikkaana ja olo keventyneenä onkin sitten hyvä suunnata maukkaan musiikin äärelle dimanche sunnuntaiklubille LeBonkiin!

QX Gay Map: dimanche