Tulevana viikonloppuna on Helsingin homoklubirintamalla tarjolla mielenkiintoista ajanvietettä – ehkä siis myös mielenkiintoista seuraa!

Perjantaina Mr. A:n Stroke ottaa valtaansa Herculeksen. Antti vastaa musiikista yhdessä toisen karhu-DJ:n Jussi P:n kanssa. Tällä kertaa bileillä on myös miehekäs tukkijätkäteema.

Sunnuntaina tapahtuu jotain uutta! LeBonkissa aloittaa uusi Dimanche-klubi, nimensä mukaisesti kyseessä on sunnuntaiklubi. Mikä parempi tapa juhlia sunnuntaina kun nautiskella LeBonkin viihtyisällä terassilla ja urbaaneissa tiloissa. Ja se terassi- se on auki aina 04:ään!

Dimanche-klubin musiikista vastaa Qruiser Partyista ja LaBeaute-klubista tuttu DJ Zacharias Tiempo ja vaihtuvat ulkomaiset DJ-vieraat. Luvassa on maukasta baleaarista housea.

QX Gay Map: dimanche-klubi

Viisut raikavat

Nyt on viisuviikonloppu ja monet bilettävät kotikatsomoissaan. Viisuja voi seurata isoilta screeneiltä myös useimmissa homobaareissa. Helsingissä ainakin Hercules, Cafe Cavalier ja dtm näyttävät lauantain viisufinaalin kokonaisuudessaan screeniltä. Viisufinaalin näyttää suorana YLE2 ja YLE Areena klo 22-01.15.

Perjantaina dtm:ssä on Ranneliike.netin järjestämät Euroviisubileet. Viisu-DJ:tä ei ole ilmoitettu, mutta tapahtumaan kehotetaan antamaan biisitoiveita ravintolan nettisivuilla. Sisäänpääsylipusta lahjoitetaan 2 euroa valtakunnallisen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen vertaistuki- ja neuvontapalvelulle, ”Homoinfolle”.