Yleisö voi parhaillaan äänestää suosikkiaan tämän vuoden Mr. Gay Finland -kilpailussa. Äänestyksen toteutetavat yhteistyössä QX.fi, Mr. Gay Finland ja Mr. Gay Finland -kilpailun yhteistyökumppani Lufthansa.

Ilia Kalioujnov-Salminen, Jani Nieminen, Janne Tiilikainen, Jukka Miettinen, Niko Saarinen och Toni Takala. Kuva: Mr. Gay Finland

 

 

Äänelläsi on väliä –  tämän yeisöäänestyksen voittanut misterehdokas saa superpalkinnon Lufthansalta – kahden hengen lennot Berliiniin!

Mr. Gay Finlandiksi haetaan kilpailuorganisaation määritelmän mukaisesti komeaa ja empaattista homomiestä, joka pystyy puhumaan homojen oikeuksien puolesta. Hän suhtautuu ihmisiin ennakkoluulottomasti ja toimii hyvän tahdon lähettiläänä ja edustaa Suomea maailmalla. Kilpailu on osa Helsinki Pride -kaupunkifestivaalia ja sen tuotto lahjoitetaan tänä vuonna Oulussa järjestettävän North Priden hyväksi.

Suora linkki äänestyssivulle. Äänestys päättyy Mr. Gay Finland -finaalishown tauolla klo 23.00 Suomen aikaa.

Mr. Gay Finland -finaalissa nähdään myös kiihkeän homoromanttisella videollaan netti-ilmiöksi noussut kotimainen dance-artisti Alec. Alec on luvannut tuoda finaali-iltaan silmänruokaa homomiehille.

QX Gay Map: Mr. Gay Finland Finaalishow