Pääkaupungissa kesän Pride-viikko lähenee kohti kliimaksia. Tänään ja lauantaina on useammatkin isot bileet, lauantaina on myös kulkue ja puistojuhla. Sunnuntaillakin on erilaisia bilemahdollisuuksia.

Kunhan perjantain auringonpaiste hellittää alkaa Herculeksessa Stroke-klubi. Lönrotinkadulla törmäät tänään varmimmin karhumiehiin. Stroken pridespesiaaalissa on myös DJ-vieraita. Paikalla onkin suunnilleen puolet kaupungin tutuimmista homo-deejiistä eli Mr. A ja vieraansa Pasi ja JanneX.

QX Gay Map: Stroke

Herculeksen kulman takana, samassa korttelissa dtm:ssä vietetään Helsinki Priden viralliset miestenbileet. Bileet ovat vaahtobileet, joten täällä voit esitellä paitsi rantakuntosi, myös kesän uima-asu eleganssin. P.S. piilarit kannattaa jättää kotiin, vaahto voi kirvellä.

QX Gay Map: dtm

Miesten vallatessa dtm:n, naisilla on perinteiset Priden naistenbileet Kaivohuoneella. Bileet ovat olleet huippusuositut jo useamman vuoden putkeen. Saavu ajoissa, jos haluat päästä sisään.

QX Gay Map: Naistenbileet

MSC:n Finlandization Warm Up -bileet ovat Fenixissä. Finlandization jatkuu sunnuntaihin asti.

QX Gay Map: Fenix

Lauantaina olemme luonnollisesti kaikki kulkueessa. Säätiedotus povaa uhkaavasti sadetta, mutta se on ennenkin ollut väärässä. Aurinko on tilattu!

Qruiser.com ja QX ovat ensimmäistä kertaa mukana Helsingin Pride kulkueessa omalla rekalla- tule mukaan kulkueeseen bilettämään kanssamme! Rekalla on jaossa myös Qruiser Partyista tuttuja suosittuja tarroja!

Illan laskiessa biletarjonta taitaa tehdä Priden ennätykset, niin monta erilaista suurta tapahtumaa on tarjolla!

Ensiksi aukeaa Helsinki Priden virallinen HESETA:n järjestämä Pääjuhla Vanhalla. Illan pääesityjänä on rock-bändi Lapko, DJ on Miia Magia.

QX Gay Map: Pääjuhla

Karhumiehille on ohjelmaa myös lauantaina. Mann’s Streetilla on Bear Dance Bash. Viime vuotisista bileistä kuuluu hehkuttavia kommentteja vieläkin. Rempseämmän ja rehellisen miehekkään menon ystäville varma tärppi.

QX Gay Map: Mann’s Street

Herculeksen valtaavat lauantai-illan tullen viisufanit. Jo tuttuun tapaan viisuja rallattamaan saapuu Saksasta viisu-DJ Ohrmeister.

QX Gay Map: Eurovision Night

Lauantain homojysäyksen tarjoaa Gay Pride Discothèque. Lontoosta on paikalle lennätetty DJ Cahill, joka on remixannut ei vähempää kuin Lady Gagan, Rihannan ja Innan listahittejä. Live-esiintyjänä on brittiläinen komistus Peyton. DeeJiinä ovat myös Qruiser Partyjen residentit Zacharias Tiempo ja Sami Montell. Hittikellarista löytyy DJ Pasi. Bilepaikan äänentoistoa on kehuttu kaupungin parhaaksi tällä hetkellä ja valotekniikkaa lisätään tapahtumaa varten entisestään.

QX Gay Map: Gay Pride Discothèque

Bileet eivät pääty koskaan, sanotaan. Pride-viikollakin meno jatkuu lähes katkotta, sillä dtm:ssä alkaa sunnuntaiaamuna klo 05 aamuklubi. DJ:nä Qruiser Partystäkin tuttu Zacharias Tiempo.

QX Gay Map: dtm:n aamubileet

Vanhalla ylioppilastalolla eivät bailut pääty lauantain Pääjuhlaan. Sunnuntaina tarjoillaan brunssia. Narttumaisesta menosta vastaavat bingopalloja pyöritellen Sossuäidit ja vieraansa Sylvia London New Yorkista. Tänne suoraan dtm:n aamubileistä!

Dtm juhlistaa sitten vielä Priden päättymistä sunnuntai-illalla Miss Divetin ja tanssijoiden showlla.