Kampanjan tunnusbiisi ”Yhteensovitaan”

Tahdon2013-kampanja järjestää tasa-arvoisen avioliittolain tukemiseksi Tavastialla 23. huhtikuuta tukikonsertin, jossa esiintyvät PMMPScandinavian Music GroupPariisin KevätKerkko Koskinen KollektiiviAnna PuuReino NordinRoope Salminen & KoiratOlavi Uusivirta ja Pola Ivanka. Konsertissa kuullaan myös suomalaisen rap-artisti Timi Lexikonin kampanjalle tekemä tunnuskappale Yhteensovitaan. Illan juontajina toimivat Krisse Salminen ja Riku Nieminen.

Tukikonsertin järjestämisestä ovat vastanneet kampanjan tukikonserttipäälliköt Julia Stenroos ja Aino-Maria Paasivirta. Konsertti on herättänyt musiikkirintamalla päälliköiden mukaan paljon kiinnostusta.

– Harmiksemme jouduimme jopa kieltäytymään joistakin tarjouksista, kun tilaa esiintyjille ei yksinkertaisesti enää ollut, Stenroos kertoo.

– Kaikki artistit ja tekijät ovat olleet todella innolla mukana. Hienoa huomata, että niin moni on ollut halukas auttamaan ja  osallistumaan, Paasivirta lisää.

Tukikonserttipäälliköt uskovat, että tällaisessa tapahtumassa niin tutut kuin tuntemattomatkin voivat kohdata toisensa tärkeän asian äärellä ja nauttia hyvästä musiikista.

Tahdon2013 Tukikonsertti, K-18

23.4. Tavastia, Helsinki (Ovet klo 19)

Liput 25 euroa + toimituskulut, Tiketti 22.3. klo 9 alkaen

http://www.tahdon2013.fi/