Vuoden Mr. Gay -tittelin on voittanut 19-vuotias Aleks Vehkala. Hän on kotoisin Jyväskylästä, asuu nyt Helsingissä ja on ammatiltaan parturi-kampaaja. Yleisös suosikin tittelin voitti 30-vuotias Samuli Lindgren Salosta.

– Haluan kehottaa kaikkia seksuaalivähemmistöjä tulemaan kaapista ulos. Erityisesti nuoria, sillä erilaisuus on hienointa ihmisessä, sanoo Aleks Vehkala.

Mr. Gay Finland 2013 Aleks Vehkala. Kuva: Mikko Rasila

Yleisön suosikki 2013 Samuli Lindgren. Kuva: Mikko Rasila

Mr. Gay Finland valittiin nyt neljännen kerran ja perinteen mukaisesti Helsingin Pride-viikon torstaina ravintola dtm:ssä.

Tämän vuoden finalistit Tahdon2013 asialla. Kuva: Ömer Acar

Vuoden 2013 Mr Gay Finlandin valitsivat koomikko Krisse Salminen, kampaaja Antonio Flores, suunnittelijaTeemu Muurimäki, kansanedustaja Jani Toivola, Miss Gay Finland 2013 Leena Luuri ja FOX-televisiokanavan ohjelmajohtaja Mikko Silvennoinen.

– Kaikkien kilpailijoiden rohkeus on ällistyttävää. Tuntui siltä, että jokaisella on ollut elämässään joku käännekohta, joka on käännetty haluksi astua esiin auttamaan muita. Voittaja on karismaattinen ja kivannäköinen, sekä kilpailun kuopus. Halusimme nostaa nuorten äänen kuuluviin: nuorena ihminen pohtii identiteettiään, silloin tarvitaan esikuvia ja Aleksista tulee loistava sellainen, Mikko Silvennoinen tiivisti tuomariston kommentit.