Tänään perjantaina on ehdottomasti ehkä mielenkiintoisin ja monipuolisin ilta koko Pride-viikolla.

Erottajan gay friendly klubi Adams juhlii Helsinki Pridea ensimmäistä kertaa. Suureen 650-paikkaiseen Adamsiin tulee isoon saliin levyjä soittamaan Lontoosta Shadow Lounge- ja Gigolodisco- meriiteistään tunnettu DJ Aamyko, lämppärinä on Helsingin oma Miia Magia. Adamsin baarissa kreisibailataan San Francisco Gay Nightin viemänä.

Jos et muuten helposti uskaltaudu kaupungin gay friendly -paikkoihin, tämä on paras mahdollisuus tsekata Adamsin meno. Adams sijaitsee vain kivenheiton päässä dtm:stä ja Herculeksesta. Illan voi vaikka aloittaa Hugo’sin terassilla ja jatkaa siitä Adamsiin ja siitä ties minne.

QX Gay Map: Adams Pride

Hercules on tänään omistettu vain miehille. Mr. A:n Stroke-ilta osuu sopivast Pride-viikolle. Australiasta kotoisin olevat Paul Mac ja Jonny Seymour ovat vuosien saatossa remiksanneet ja tehneet yhteistyötä mm.Kylie Minoguen, George Michaelin, JD Samson´s Men:n, Sam Sparron, The Presets:n ja LCD Soundsystemin kanssa. Stroke Pride illassa Jonny ja Paul esiintyvät yhdessä vokalisti Shaun J Wrightin kanssa. Illan lämppäävät klubin residentti DJ Mr.A sekä FagYou!sta tuttu JanneX.

QX Gay Map: Stroke Pride Party

Kaivohuoneella vietetään naisten juhlaa HeSetan perinteisissä ja todelliseksi legendaksi muodostuneissa huippusuosituissa Priden naistenbileissä. Kaivohuoneen hulppeat tilat, viihtyisä ja suuri terassi ja kesäisen Helsingin parhaat merelliset maisemat ovat lyömätön yhdistelmä. Vain naisille.

QX Gay Map: Priden naistenbileet

Launtaina kokoonnumme tietenkin kaikki Vanhalle Helsinki Priden Pääjuhlaan. Tänä vuonna Vanhalla bailataan kahdessa tilassa. Ison salin lavalle nousevat LCMDF, Krista Siegfrids ja Beverly Girl. Tanssimusiikkia soittaa aiempienkin vuosien Pride-tunnelmanluoja dj Miia Magia.

Lisäksi Vanhan MiniDiscon puolella Drags on Deck, koko joukko drageja ja Vanhan bileiden puuhattaret Niko La ja Cristal eli ToosaTV.

Bileiden pääesiintyjä LCDMDF on tehnyt myös tämän vuoden Pride-biisin, joka on ladattavissa Helsinki Priden sivujen kautta.

QX Gay Map: Helsinki Pride Pääjuhla

Lauantai-illan kuumimmat bileet löytyvät taatusti Mann’s Streetilta, missä jortsataan aikuisten miesten kesken. Mann’s Streetin valtaa Bear With Us -ryhmän järjestämä Bear Dance Bash. Bileet olivat kuuma legenda jo ensimmäisen vuoden jälkeen. Nyt ovat vuorossa kolmannet partyt. Kannattaa olla paikalla ajoissa. Ja tule sellaisena kuin olet!

QX Gay Map: Bear Dance Bash 3

Sunnuntain tullen Pride-viikko lähenee loppuuaan. Aamupäivällä voi vielä fiilistellä Vanhalla, missä alkaa ToosaTV:n sossutätien houstamaan Sossubingo jo klo 12. Saatavilla on myös brunssia.

QX Gay Map: Sossubingo