HeSeta ry on pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla toimiva seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksia ja hyvinvointia edistävä järjestö. Näkyvin osa HeSetan toiminnasta on vuotuinen Helsinki Pride – tapahtuma. Muita HeSetan keskeisiä toimintamuotoja ovat vaikuttamistyö, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sosiaalipalveluiden edistäminen ja monipuolinen tapahtuma- ja ryhmätoiminta. HeSeta on Seta ry:n suurin jäsenjärjestö.

Etsimme nyt osa-aikaista toiminnanjohtajaa vastaamaan järjestön päivittäisen toiminnan sujumisesta.

Toiminnanjohtajan keskeiset tehtävät ovat HeSetan toiminnan suunnittelu ja hallituksen päätösten toimeenpano, varainhankinta, talouden hoito yhdessä taloudenhoitajan kanssa, viestintä, Helsinki Pride -tapahtuman järjestelyihin osallistuminen sekä tavanomaiset järjestön johtamiseen liittyvät tehtävät.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta. Arvostamme muun järjestökokemuksen lisäksi erityisesti avustusten ja muun rahoituksen hankintaan sekä tapahtumajärjestämiseen liittyvää kokemusta.

Toiminnanjohtaja palkataan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on osa-aikaista noin 16-24 h/vk. Tarkka työaika sovitaan valittavan henkilön kanssa. Myöhemmin työtunteja mahdollisesti lisätään. HeSeta noudattaa sosiaalialan järjestöjen palkkausperiaatteita, edellä mainituilla tunneilla palkkahaarukka on noin 1100-1700 euroa/kk. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja taustaisia henkilöitä.

Haastattelut järjestetään maanantaina 2.9. ilta-aikaan.

Lisätietoja HeSetan puheenjohtaja Arja Voipiolta, [email protected] tai puhelimitse ke 21.8. klo 18-20 044 344 3439

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen viimeistään 30.8.2013 klo 16.00 mennessä osoitteeseen [email protected].

http://www.heseta.fi/?x103997=201280