Sunnuntaina pidetyssä Emmy-gaalassa jaettiin palkinnot TV-maailman parhaimmistolle. Michael Douglas sai palkinnon roolistaan Liberacena elokuvassa My Life With Liberace. Myös elokuvassa nuoren rakastajan roolissa näytellyt Matt Damon oli ehdolla. Douglasin kiitokset Matt Damonille saivat monet nauramaan.

Kuva: Peter Knutson

Kiitospuheessaan Michael Douglas ylisti vastanäyttelijäänsä ja kutsui heidän yhteistyötään termillä ”a two hander”, mikä sai yleisön räjähtämään nauruun. ”Matt, you are only as good as your other hand”, sanoi Douglas lavalla.

Douglas vaikutti myös oppineen melko lailla homoseksuaalia pianistia esittäessään. Kun Douglas ehdotti, että hän ja Damon jakaisivat palkinnon hän sanoi ”So, Matt do you want the top or the bottom? Oh top? I figured that.”

Elokuva My Life With Liberace sai Emmy-gaalassa myös palkinnon vuoden elokuvana, myös ohjaaja Steven Soderbergh palkittiin.

https://www.youtube.com/watch?v=MisLQluVRiM

Onko elokuva My Life With Liberace mielestäsi hyvä elokuva? Keskustele! Äänestä! (vain qruiser.comin rekisteröityneet käyttäjät voivat äänestää.)

{poll id=12677}

QX.fi kirjoitti tästä elokuvasta myös aikaisemmin!