Brittinäyttelijä Daniel ”Harry Potter” Radcliffe on kokeillut homoseksiä. Ainakin teoreettisella tasolla roolityössään elokuvassa Kill Your Darling.

”Etenkin ensimmäisellä kerralla se on v****n tuskallista”, sanoo näyttelijätähti Flaunt Magazinen haastattelussa. Hän keskusteli kuvauksissa homokohtauksesta ohjaaja John Krokidaksen kanssa. Ohjaaja kertoi Radcliffelle, mitä hän tulisi kohtauksien edetessä tuntemaan. Ohjaaja sanoi, että hän ei ole koskaan nähnyt, että homoseksuaalinen yhdyntä olisi elokuvassa esitetty oikealla tavalla.

Daniel Radcliffe Kill Your Darlings elokuvan ensi-illassa New Yorkissa. Kuva: Photo by Evan Agostini/Invision/AP/Scanpix

Haastattelussa Daniel Radcliffelta kysytiin, miltä näyttelijästä tuntui muuntautua nuoreksi rakastuneeksi homomieheksi.

– Minusta ei ole mitään eroa siinä, miten ihminen rakastuu. Ihmiset ilmaisevat rakkautta eri tavoin, eikä se riipu sukupuolesta tai seksuaalisuudesta. Toki tässä oli erona tämä seksikohtaus …

– Ohjaaja halusi, että yhdyntäkohtaus näyttää todelliselta anaalineitsyyden menetykseltä.

Elokuva kertoo beatnik-runoilijoiden Jack Kerouacin, William Burroughsin ja Radcliffen esittämän Allen Ginsbergin elämästä vuoden 1944 tapahtuneen David Kammererin murhan jälkimainingeissa.

Haastattelussa Radcliffe ottaa kantaa myös Venäjän homolakeihin.

– Tilanne ei taida muuttua ennen kuin hallitukset satsaavaat koulutukseen aiheesta, mutta on hyvin surullista huomata miten valtio on kehittynyt tekniikan ja tieteen alueilla ilman, että se on kehittynyt moraalisessa mielessä. Täytyy vain toivoa, että kyseessä on kehitysvaihe, jonka jokainen valtio käy läpi ja jossain vaiheessa tilanne muuttuu, kuten kävi Yhdysvalloissakin. On vain pakko toivoa.

Lähde: Flaunt Magazine – lue koko haastattelu!

{poll id=12797}