QX:n suomalaiset lukijat ovat reilun viikon ajan voineet ehdottaa suosikkejaan äänestykseen Suomen ensimmäiseen QX Gay Gaalaan. Ehdokkaita onkin nimetty ahkerasti, ensimmäisen vuorokauden aikana ehdotuksia tuli tauotta ja lisää on tullut koko ajan. Ehdokasasettelu päättyy sunnuntaina.

Suosittu Krista Kosonen juontaa Suomen ensimmäisen QX Gay Gaalan. Kuva:

Peltimikko/Wikipedia.org

QX järjestää Suomen ensimmäisen Gay Gaalan 24.1.2014. QX.fi:n lukijat ja Qruiserin käyttäjät äänestävät, kenestä tulee Vuoden homo, bi tai trans, kenestä Vuoden hetero, kuka on Vuoden artisti.

Viisitoista vuotta on kulunut ensimmäisestä QX Gay Gaalasta, joka pidettiin Tukholmassa perjantaina 22.1.1999.

– Aika on nyt kypsä ja QX Gay Gaala voi tuoda Tukholman gaaloista jo niin tuttua iloa, huumoria ja ylpeyttä valaisemaan talven pimeyttä myös Helsingissä, sanoo QX:n kustantaja ja toimitusjohtaja Jon Voss.

Suomen ensimmäisen Gay Gaalan juontaa huippusuosittu näyttelijä Krista Kosonen. Krista on tuttu mm. MTV3-kanavan viihdeohjelmista Putous ja Totuuden torvet. Kristalla on myös pääosa huippusuositussa Kansallisbaletin Lumikuningattaressa ja hän on mukana YLE:lle tulevassa sarjassa mm. Mikko Leppilammen kanssa. Ja esiintyihän Krista myös Jossu-hahmossaan Qruiser Partyssa talvella 2012.

Ehdokkaita äänestykseen voi nimetä vielä tämän viikon sunnuntaihin saakka. Vain eniten ääniä saaneilla ehdotuksilla on mahdollisuus päästä mukaan äänestykseeen. Jokaisesta kategoriasta valitaan 3-5 eniten nimettyä ehdokasta varsinaiseen äänestykseen.

Nimeä omat suosikkisi QX Gay Gaalaan täällä!

Äänestys alkaa 2. tammikuuta. Voittajat selviävät suuressa QX Gay Gaalassa perjantai-iltana 24.1.2014 Helsingissä The Circus -yökerhossa.

Liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Vielä sunnuntaihin on myös voimassa ennakkoalennus, jolla peruslipun saa 5 € halvemmalla.

QX Gay Map: QX Gay Gaala Suomi 2014

QX.fi aikaisemmin

Nimeä suosikkisi QX Gay Gaalaan

Suomen ensimmäinen Gay Gaala tammikuussa

Korjattu tieto TV-sarjasta.