Euroviisut huipentuvat huomenna lauantaina finaaliin Kööpenhaminasta. Jos viisukatsomo kotona ei tänä vuonna innosta tarpeeksi, vaihtoehtoja löytyy. Lähes jokainen homobaari on lauantaina viisukatsoma. Ja moni muukin baari. Mutta, jos haluat kokea vielä enemmän, mene Gloriaan.

Heteroystävällinen gaykuoro Out ’n loud esiintyy lauantaina euroviisukatsomossa Kulttuuriareena Gloriassa. Tapahtuma alkaa yhtyeen uuden levyn Out ’n loudjulkaisukonsertilla, jossa kuullaan uutuslevyn kappaleita sekä illan teemaa noudattaen myös euroviisuhittejä.

Konsertin ohjelmistoon kuuluu suosikkeja vuosien varrelta, kuten esimerkiksi Lapponia ja Penkki, puu ja puistotie sekä viimeaikaisia euroviisuhittejä, kuten Marry Me. Kuoro julkaisee samana päivänä debyyttialbuminsa Out ’n loud, joka sisältää tunnelmallisia sävelmiä, jotka kertovat rakkaudesta ja ihmisten kohtaamisesta. 

Kuoron miesvahvuus on tällä hetkellä runsaat 30 laulajaa.

Seuraavaksi 11.7.2014 Helsingin Musiikkitalolla Out ’n loudin ja Sydney Gay And Lesbian Choir -kuoron yhteiskonsertissa. Kesäkuussa Out ’n loud matkustaa Dubliniin Various Voices -festivaalille, mikä on maailman suurin gaykuorofestivaali.