Seta jakoi perinteiset huomionosoituksensa, Asiallisen tiedon omenat, Priden puistojuhlassa. Paavo Arhinmäki palkittiin kulttuuri- ja urheiluministerinä tekemästään työstä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolesta. Itella palkittiin Timo Berryn suunnittelemista postimerkeistä, jotka ilmestyvät syksyllä Tom of Finland -luoja Touko Laaksosen kunniaksi.

Arhinmäki nosti ihmisoikeuksia esimerkiksi liehuttamalla sateenkaarilippua Moskovassa yleisurheilun MM-kisoissa ja tilaamalla tutkimuksen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta urheilussa. Arhinmäki valmisteli myös nyt eduskunnan käsittelyssä olevan tasa-arvolain uudistuksen, joka edellyttää että sukupuoli-identiteettiin ja sukupuolen ilmaisuun perustuva syrjintä kielletään kaikilla elämänalueilla, ja että sitä ehkäistään aktiivisesti. Nuorisoasioista vastaavana ministerinä Arhinmäki edisti nuorisojärjestöjen yhdenvertaisuustyötä.

Perjantaina valtakunnallinen Seta kokoontui piknikille Kaisaniemen puistoon ja juhli järjestön 40-vuotista taivalta. Järjestöä onniteltiin mm. syntymäpäivälaululla, ja pääsihteeri Aija Salo kukitettiin.