Vinokino elokuvafestivaali tulee Helsinkiin tulevana viikonloppuna.

Age of Consent elokuva on voittanut juuri Barcelonan kansainvälisillä LGTIB-filmifestivaaleilla yleisöpalkinnon ja parhaan dokumentin palkinnon.

 

 

Elokuva vie katsojan ainutlaatuiselle kierrokselle legendaarisen Hoist-klubin uumeniin. Vuonna 1996 perustettu Hoist on Lontoon kuuluisin, ja tällä hetkellä ainoa, miesten nahkaklubi. Hoistissa kaikki käy ja tarjontaa löytyy jokaiseen makuun. Dokumentissa ääneen pääsevät Hoistin asiakkaat ja henkilökunta, joilla riittääkin mehukkaita tarinoita illoista Hoistissa. Haastatellut asiantuntijat valottavat kiehtovalla tavalla Britannian ja koko Euroopan seksuaalipoliittista ilmapiiriä läpi vuosikymmenten.

Graafinen, hehkuvan kuuma sekä läpeensä rietas, mutta kuitenkin kovin lämminhenkinen ja inhimillinen dokumentti tarjoaa harvinaislaatuisen pääsyn klubille, jota yksityisyys ja hienotunteisuus yleensä hallitsevat.

Age of Consent esitys Helsingissä lauantaina 18.30, Andorra Eerinkinkatu 11.

 

 

 

The Skinny on elokuva, joka luo katsauksen mustan homoyhteisön sisälle iloineen ja suruineen. Tämä harvemmin nähty näkökulma tarjoaa jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja virkistävää. Esitys lauantaina klo 19, Andorra Eerinkinkatu 11.

 

Katso koko ohjelma Vinokinon sivuilta.