Suomen suurin homokansan juhlagaala tuo jälleen riemua ja säihkettä talveen! QX Gay Gaala järjestetään Suomessa toista kertaa keskiviikkona 4. helmikuuta 2015, paikkana on juhlava Savoy-teatteri Helsingin keskustassa. Tapahtuman juontaa valloittavan ihana Maria Sid.

Gaalan juontaa valloittava Maria Sid. Kuva: Teemu Kuusimurto.

Maria Sid:”Kaikille samat oikeudet – se on minulle itsestäänselvyys. It’s all about respect!”

– Erityisesti tänä vuonna Gaala tuntuu erityisen juhlavalta. Tulossa on suuri juhla tasa-arvoisuuden ja arvostuksen puolesta, sanoo Maria innoissaan.

QX.fi-uutissivun lukijoiden antamien ehdotusten perusteella on äänestykseen valittu kaikkiaan kuutisenkymmentä ehdokasta. Palkinnot jaetaan 10 kategoriassa QX.fi -sivustolla tammikuussa toteutettavan äänestyksen perusteella. Äänestys on avoin kaikille eikä juryä ole, voitto ratkeaa yleisön antamilla äänillä.

Tuleva Gaala on aikaisempaa uskollisempi ruotsalaisen Gaalamme menestyksekkäälle konseptille – QX Gay Gaala on yllätysten yö; voittajat, esiintyjät, palkinnonjakajat ja shownumerot selviävät vasta tapahtuman edetessä. Kuka on Vuoden homo, Vuoden hetero, Vuoden kotimainen artisti, Vuoden kirjan kirjoittaja …

Vuoden homo 2014 Elias Koskimies:”Ensimmäinen QX Gay Gaala oli minulle ikimuistoinen kokemus.”

– En malta odottaa QX Gay Gaala-iltaa, toteaa Elias Koskimies, joka voitti kaikkiaan kaksi palkintoa Gaalassa 2014, Vuoden elokuva ja Vuoden homo palkinnot.

– Olen vältellyt gaaloja ja seurapiirejä kaikki vuodet mutta lopulta on löytynyt paikka, jossa mahtava tunnelma ja pinnistelemättömyys kohtaa, sanoo Elias.

– Vuoden Homo -voitto oli täydellinen yllätys ja kannusti minua suuresti jatkamaan valitsemallani tiellä: pitämään rikasta, monitasoista ja upeaa gaykulttuuria kukoistavana omalta osaltani, jatkaa Elias, jolta ilmestyi tänä vuonna esikoisromaani Ihmepoika. Onko Eliaksen romaani, mukana äänestyksessä? Se selviää äänestyksen alkaessa tammikuussa, kun kaikki ehdokkaat julkistetaan.

– Tulevaan suhtaudun huolettomasti. Kuka ikinä onkaan tänä vuonna voittaja, mahtavaa. Se on joka tapauksessa voitto gay-yhteisölle, toteaa Elias.

QX Gay Gaalan pääyhteistyökumppaneina 2015 ovat Finlayson ja Barefoot Wines & Bubbly.

 

Suomen QX Gay Gaala 2015 keskiviikkona 4. helmikuuta Savoy-teatterissa. Lippuja QX Gay Gaalaan voi ostaa Lippupalvelusta maantaista 15.12.2014 alkaen.