QX Gay Gaalan yhteistyökumppani HBO Nordic tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä Game of Thrones -näyttelyn avajaisiin Tukholmassa. HBO julkistaa näyttelyn tarkan ajankohdan lähiaikoina.

Kilpailuun voi osallistua Show Dinnerin aikana ennen Gaalaa keskiviikkona 4. helmikuuta. Show Dinner on Savoy-teatterin yhteydessä olevassa Presto ravintolassa.

Oikein vastanneiden kesken arvotaan Gaalan aikana pääsylippu kahdelle GoT -näyttelyn avajaisiin. Kyseessä on kutsuvierastilaisuus ja erityinen tapahtuma. GoT-näyttely on ympäri maailmaan kiertävä huippusuosittu ja ainutlaatuinen tapahtuma, jossa voi mm. virtuaalitekniinkan avulla päästä sisään GoT:n maailmaan ja kokeilla, miltä tuntuu istua valtaistuimella. Juhlavieraat pääsevät tutustumaan uuteen näyttelyyn ensimmäisinä juhlallisissa puitteissa.

Tähän kilpailuun voi osallistua ainoastaan ennen Gaalaa Show Dinnerin aikana, kattaus kello 17.30. Teethän siis mahdollisimman pian pöytävarauksesi, paikkoja ei riitä kaikille! Linkki Preston pöytävarausjärjestelmään: http://www2.royalravintolat.com/booking/ Tai MYYNTIPALVELU +358 9 6128 6000.

 

Preston keittiömestari on loihtinut meille houkuttelevan gaalahenkisen menun.

 

***** QX Gaala Menu *****

Antipasti ”Tom of Presto”

***

Paahdettua helmikanaa Tuscany-style & peruna-tattigratiinia

tai

Paahdettua siikaa puttanesca

***

Valkosuklaa-passionpannacotta & Barefoot Pink-hyytelöä

40 € / viineillä 66 €

 

HBO Nordicin sivulla Facebookissa on parhaillaan käynnissä myös toinen kilpailu, jossa voi voittaa lipuja Gaalaan.