Homomies ryöstettiin Dubaissa, mutta kun hän teki rikosilmoituksen joutuikin hän itse syytteeseen homoutensa vuoksi ja nyt häntä uhkaa vankilatuomio.

Dubai, kuvituskuva / Sami Montell

Eurooppalainen Dubaissa asuva 34-vuotias mies tutustui internetissä pakistanilaiseen mieheen kuusi kuukautta sitten. Syyskuun alussa eurooppalainen mies, jonka nimeä tai kansallisuutta ei ole julkistettu, kutsui pakistanilaisen tuttavansa ja tämän ystävän kotiinsa.

Pakistanilaiset riisuivat ja pahoinpitelivät eurooppalaisen miehen ja sitoivat hänet sänkyyn. Tämän jälkeen pakistanilaiset miehet varastivat omaisuutta, kolme läppäriä, kaksi matkapuhelinta, kaksi kameraa, seitsemän kelloa ja kuulokkeet ennen poistumistaan asunnosta.

Uhri ilmoitti ryöstöstä Dubain poliisille.

Kun epäillyt saatiin kiinni, toinen heistä tunnusti tavanneensa eurooppalaisen miehen homosivuston kautta ja tutikinta kohdistettiin tämän jälkeen myös uhriin.

Eurooppalaista miestä uhkaa nyt jopa 10 vuoden vankeustuomio, jos syytteet sodomiasta voidaan osoittaa todeksi.

Pakistanalaisia miehiä syytetään vapaudenriistosta, ryöstöstä, pahoinpitelystä ja toista heistä myös väärennytyn passin hallussapidosta.

Viime vuosien aikana useimmat Dubaissa homoseksistä tuomitut ulkomaalaiset ovat saaneet vankeustuomion, joka on pituudeltaan kuukaudesta yhteen vuoteen. Vankilasta vapautumisen jälkeen heidät on karkoitettu Arabiemiraateista.

Homoseksuaalisuus on Dubaissa rangaistavaa ja julkisia hellyydenosoituksia kannattaa välttää.

Lähde: Gay Star News