Suomen neljäs QX Gay Gaala on helmikuun 2. 2017 Savoy-teatterissa Helsingissä. Jo tutuksi tulleella Savoy-teatterin lavalla julkistetaan muun muassa Vuoden homo ja Vuoden hetero -palkintojen voittajat.

Lipunmyynti Suomen hauskimpaan gaalaan alkaa kesäkuun lopulla. Samalla alkaa myös ehdolleasettelu gaalaan, joka on auki siis koko loppuvuoden aina äänestyksen alkamiseen saakka. Tiedämme, että joulukuussa on vaikea muistella taaksepäin kaikkia vuoden merkittäviä hetkiä, jotain aina unohtuu. Nyt voit vinkata meitä pidempään siitä, keitä äänestyksessä tulisi olla mukana.

Neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa ovat käynnissä. Toivomme mukaan myös uusia yhteistyökumppaneita Suomen homomaailman arvokkaimpaan juhlaan. Lisätietoja antaa Gay Galaan tuottaja Sami Montell, [email protected].

QX Gay Gaala 2017 Facebookissa.

Kuvassa Gay Gaalan aikaisemmat Vuoden homo ja Vuoden hetero -palkintojen voittajat ja juontajat. Alkaen vasemmalta ylhäältä: Miitta Sorvali, Saara Aalto, Ville Niinistö, Ari-Pekka Liukkonen, Maria Sid, Jaana Pelkonen, Elias Koskimies, Harri Tikkanen, Krista Kosonen. Kuvat: Karo Holmberg (paitsi Harri Tikkanen), Kooste QX.

Gay Gaalan yhteistyökumppanit haluavat olla mukana tässä päivässä. Näin kertoivat yhteistyökumppaneiden edustajat talvella 2016 gaalan kynnyksellä.

Katja Warborn, Westerback: “Westerbackilla on pitkät ja perinteikäs historia, tähän 1897 alkaneeseen taipaleeseen on mahtunut hyvinkin monipuolisia tapahtumia ja tarinoita. Nyt on aika jatkaa eteenpäin ja rakentaa uutta historiaa tuleville sukupolville.”

”Haluamme olla mukana nykypäivässä, avoimessa ilmapiirissä jota ei enää niin helposti rajata tiettyihin kulisseihin tai sääntöihin. Haluamme olla osa jokaisen arkea, Haluamme osallistua uuden vapaamman tulevaisuuden luomiseen.”

Sanna Jäppinen, Barefoot Wine & Bubbly: “Barefootin kohta jo 30-vuotinen historia Gay ja muissa LGTB-tapahtumien tukemisessa maailmalla ja myös Suomessa jo useita vuosia on meille Barefoot-viinien maahantuojana suuri kunnia ja ylpeyden aihe.”

Piotr Sikorski, Cityklinikka: “Cityklinikka tahtoo olla tukemassa tapahtumia, joiden tavoitteena on tuoda LGBT-ihmisten asiat julkiseen valoon. Jokainen julkinen tapahtuma, joka koskee sukupuolivähemmistöjen elämää, on yksi askel suvaitsevampaan, ennakkoluulottomampaan yhteiskuntaan, jossa jokaisella on oikeus vapauteen, rakkauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen katsomatta sen sukupuolisuuntautumista.”

“On tärkeä, että avoimesti ollaan mukana ja itse rohkeasti ollaan esillä. Cityklinikan henkilökunta on hyvin iloinen ja ylpeä siitä, että voi omalla pienellä panoksella mahdollistaa QX Gay Gaalan  jo toisen kerran.”

Pipsa Kyöstiö, Best Western Premier Hotel Katajanokka: “Meille on tärkeää viestiä että olemme näkyvillä ja talossa tapahtuu. Uskomme että pystymme yksilöllisenä ja persoonallisena hotellina vastaamaan kohderyhmän odotuksiin entistäkin paremmin!”