Helsingin Seta on julkistanut Helsinki Pride -viikon ohjelman. Heti prideviikon alkaessa maanantaina on suuri avajaisklubi-tapahtuma The Circus -klubilla, esiintyjänä Maija Vilkkumaa.

Samaan aikaan Helsinki Priden kanssa on Eurogames ja tapahtumilla onkin paljon yhteistyötä. Eurogames kylän avajaiset ovat keskiviikkona Kansalaistorilla, missä isolla lavalla nähdään mm. viisuedustaja Sandhja. Samalla lavalla esiintyvät lauantaina Helsinki Priden Puistojuhlan esiintyjät.

Viime kesänä kulkue vei Kaivopuistoon. Tänä kesänä suunnataa Senaatintorilta Kansalaistorille. Kuvassa Dream Wear Clubin ryhmä. Kuva: Sami Montell

Viikkoon sisältyykin jo hengästyttävä määrä ohjelmaa työpajoista ja keskustelupaneeleista erilaisiin bileisiin. On erilaisia opastettuja kierroksia ja taidetta. Vinokino tuo jälleen elokuvat Pridelle. Suursuosikeista mukana ovat Lavatanssit, jotka tänä vuonna ovat torstaina Tavastialla, Naistenbileet perjantaina perinteiseen tapaan Kaivolla. Lauantaina on jättimäiset bileet Kaapelitehtaalla, joissa yhdistyvät Eurogamesin ja Helsinki Priden päättäjäiset, bileet toteuttaa dtm.

Katso ohjelma tarkemmin Helsinki Priden sivuilta, missä voit ladata myös appiksen.