Helsingin homoyöelämässä puhaltavat syksyn kolkutellessa muutoksen tuulet. Apajille on tulossa jälleen uusi tulokas ja dtm:ssä on tapahtumassa muutoksia.

 

Dtm on voittanut Vuoden homoklubi -palkinnon QX Gay Gaalassa jo kolmesti. Kuvassa ravintolapäällikkö Markku Valtanen (oikealla) noutamassa palkintoa yhdessä Peter Lindenin (vasemmalla) kanssa 2014 Gaalassa. Palkintoa jakamassa Minna Kivelä. Kuva: Karo Holmberg

Viime vuoden lopussa dtm:n pitkäaikainen ravintolapäällikkö Markku Valtanen lopetti työnsä. Nyt myös hänen tilalleen palkattu Markus Hakala on lopettanut työt dtm:ssä pari viikkoa sitten. Dtm:ää pyörittävän Äkä Oy:n pääomistajiin kuuluva Karri Nieminen vahvistaa QX:lle, että ravintolapäällikkö ei enää työskentele talossa.

– Dtm:ssä on tapahtunut ja tapahtumassa muutoksia. Ravintolapäällikkömme ei enää työskentele meillä, vaan yhtiön omistajat yhdessä vuoropäällikkö Tomi Häkkisen kanssa vastaavat dtm:n toiminnasta tästä eteenpäin.

– Olemme parhaillaan remontoimassa tilaamme, uudistamassa kanta-asiakasjärjestelmäämme ja kokoamassa loppusyksyn ohjelmaa. Julkistamme uudistukset kanta-asiakasbileissä lauantaina 1.10. Illan päätähtenä on NikoLa.

Karri kertoi QX:lle, että dtm:n fyysiset muutokset tarkoittavat pintaremonttia ja tilojen muuttamista toimivammaksi.

Dtm:n tarinaa jatkaa 11 omistajan Äkä Oy, joka osti konkurssiin ajautuneen liiketoiminnan Afrodite Oy:ltä 2011, samalla dtm muutti Iso Roobertin kadulta nykyisiin tiloihinsa Mannerheimintielle. Mikä Äkä? No tietenkin Älä kerro äidille!

Room Bulevardi avataan pian. Kuva: Sami Montell

Mikäs se uusi tulokas sitten on? Hugo’s Roomin ovien sulkeuduttua Timo Partasen piti jäädä vapaaherraksi, mutta hän lähtikin mukaan uuteen GLounge & Skybar -ravintolaan. Sieltä Timo on jo lähtenyt ja on nyt avaamassa uuden Roomin Bulevardille. Siitä lisää piakkoin!