Yhdysvalloissa nousi meteli, kun homoikoni Jennifer Holiday (kuvassa: kuvakaappaus / Youtube) ilmoitti esiintyvänsä Donald Trumpin virkaanastujaisiin liittyvässä seremoniassa. Holiday perui pian esiintymisensä. The Wrap -julkaisulle yksinoikeudella antamassaan haastattelussa Holiday kertoo arvostelukykynsä hetkellisesti pettäneen. Hän koki vain esiintyvänsä kansalaisille, pyyntö esitettiin hänelle Tervetuliaiskonserttina kansalaisille. Holiday kertoo, että hän olisi vain pitänyt yllä perinnettään, sillä hän on aikaisemmin esiintynyt presidenteille Reagan, Bush, Clinton ja Bush. Holiday kertoo uransa olevan suuresti seksuaalivähemmistöihin kuuluvien faniensa ansioita.

Lontoon muotiviikolla Vivienne Westwood esitteli kahdella peniksellä koristellut vitjat, jotka nähtiin cat walkilla useammallakin mallilla.

Viikon somehittejä on imgurin giffi (Kuvakaappaus yllä), missä poliisi on ottanut epäilyttävän henkilön kiinni. Asetta etsiessään, poliisi huomaakin, että epäilyt oli vain juhlatuulella. Kuva on katsottu jo yli 17 miljoonaa kertaa.

Taiwanilainen valokuvaaja Teddy Tzeng on ottanut aistikkaan sarjan kuvia maanmiehistään. Nimeltään 2017 Candy Crush -valokuvat ovat saatavilla myös kalenterina hyvin rajoitettuna 500 kappaleen eränä. Taiwanilaista mieskomeutta voi ihastella myös Tzengin Facebook-sivulla. Etenkin ”ei aasialaisia” -kommentia deittiappiksissa käyttävien, kannattaisi tarkistaa tämä kuvasarja.

Kuva: Teddy Tzeng/Facebook