Lisää trans-vastaisia lakeja USA:ssa

Alabaman republikaaninen kuvernööri Kay Ivey allekirjoitti reilu viikko sitten kaksi lhbtq-vastaista lakia. Toinen tekee sukupuolenkorjaushoitojen antamisesta alle 18-vuotiaille rangaistavaksi. Toinen laki kieltää lhbtq-aiheiden käsittelemisen kouluissa viidenteen vuosikurssiin asti. (QX.se)

Alabaman kuvernööri Kay Ivey

Kaverit pahoinpitelivät transtytön Tanskassa

15-vuotias Jess lähti 25. maaliskuuta ulos kolmen 12-13-vuotiaan poikakaverinsa kanssa, eikä häntä kuulunut illalla takaisin kotiin. Aikaisin seuraavana aamuna Jess löydettiin hautasmaalta Hernessä. Pojat olivat pahoinpidelleet Jessin, koska eivät kyennetty hyväksymään, että tämä eli nyt tyttönä. Jess oli pahoinpidelty niin pahasti, että hänet vaivutettiin koomaan useammaksi päiväksi. Nyt Jessin tila on vakaa, mutta hän on edelleen sairaalassa, eikä pysty kävelemään. (QX.se)

Homofobit hakkasivat rugbynpelaajan

23-vuotias Evan Somers joutui homofobin hyökkäyksen kohteeksi ruokaupan edessä sunnuntain 10. huhtikuuta pikkutunneilla Dublinissa Irlannissa. Hän oli liikkeellä serkkunsa ja tämän poikaystävän kanssa. Ensin yksi vieras mies pilkkasi ja iski Evania silmään. Sitten kadun toisella puolen pahoinpitelyä seurannut miesjoukko hyökkäsi Evanin kimppuun ja häneltä meni taju. Sairaalassa todettiin silmäkuopan murtuma ja kaksi murtumaa nilkassa. (QX.se)

23-vuotias Evan Somers joutui homofobin hyökkäyksen kohteeksi ruokaupan edessä sunnuntain 10. huhtikuuta pikkutunneilla Dublinissa Irlannissa.

Hovioikeus: Tyttöjen pukuhuoneesta muualla ohjattua transtyöttöä ei syrjitty

Syyslukukaudella 2017 pyysi Ruotsissa tuolloin 12-vuotias sukupuolidysforian diagnoosin saanut tyttö lupaa käyttää koulunsa tyttöjen pukuhuonetta. Pyyntö evättiin ja tytölle tarjottiin toista pukuhuonetta, jota ei ollut merkitty tytöille eikä pojille. Hän olisi saanut käyttää sitä myös enintään neljän ystävänsä kanssa. Syrjintäviranomaisen mukaan kyseessä oli syrjintä, koulu oli eri mieltä. Svean hovioikeus on nyt ratkaissut asian todeten, että syrjintää ei tapahtanut vahvistaen aiemman käräjäoikeuden päätöksen. (QX.se)

Gay-pornonäyttelijä epäiltynä osallisuudesta Capitolin mellakoihin

Sergeant Miles oikealta nimeltään Steven Miles, 39, pidätettiin tiistaina 12. huhtikuuta epäiltynä tunkeutumisesta kongrenssitaloon 6.1.2021. Miles on ollut Trumpin kovaääninen kannattaja, kertoo Advocate.

"Sergeant Miles"